Prodej bytu 2+1, 56 m2, Žďár nad Sázavou
Nedostupné, nevolat

Žďár nad Sázavou

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti vám nabízíme příležitost ke koupi zcela ojedinělého bytu 2+1 o výměře 56 m2. Byt se nachází v 1. NP cihlového bytového domu o šesti jednotkách, v nejklidnější lokalitě Vysočany III, mezi rodinnými domy. Součástí prodeje jsou také dva výjimečné sklepy, každý o výměře 7 m2. Byt a celkově celý bytový dům je ve vynikajícím stavu od střechy až po sklepy. Jsou zde vyměněna okna za plastová včetně žaluzií, nové stupačky, zateplení stěn, uzavřený dvůr s automatickou bránou, velmi udržovaný interiér společných prostor a centrální plynová kotelna. Vše si zde řídí velmi zodpovědný správce domu.
Centrální plynový kotel se postará o teplo domova a dvě rozlehlé sušárny vám poskytnou další nevídaný komfort. Jedinečné uzavřené prostředí a dvůr vám nabízí neuvěřitelné soukromí, rodinnou atmosféru a tolik potřebné místo, které nikde jinde nenajdete. Součástí nabídky prodeje bytu je i možnost převodu pronájmu zahrady na pozemku města Žďár, kde můžete popustit otěže vaší fantazii a velmi snadno si zde zhotovit třeba svoje parkovací místa, pergolu, venkovní kuchyni, grilovací či relaxační místo. Všichni majitelé sousedních bytů zde žijí v absolutním přátelském nastavení, navzájem si pomáhají a jsou tzv. jedna rodina. Občanská vybavenost a možnosti v této lokalitě jsou nekonečné. Školka a škola je vzdálena krásných 5 min autem, nebo o pár minut déle klidnou procházkou. Samotný střed města je vzdálený pouze 15 minut a naleznete zde komplexní služby všeho co si jen umíte představit. Milujete přírodu, procházky, koupání, celodenní výlety na kolech, Windsurfing, nebo Yachting? Nemůžete si vybrat lépe, Velké Dářko, nespočet lesů s cyklostezkami, tři blízké rybníky, už se tam vidíte? Líbí se vám tato zcela unikátní příležitost ke koupi? Prohlídkový den je 21. 11. 2023 od 13:00 hod
Neváhejte a dohodněte si svoji vlastní prohlídku.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.
Budete-li financovat nemovitost hypotečním úvěrem, rádi pro Vás zajistíme úvěr s nejvýhodnějšími podmínkami.

Těším se na setkání s Vámi!

Pavel Seidl
Home & Develop partner

Číslo nabídky:376827Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Podkategorie:

2 + 1

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 VStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

O mně

 

Každý z nás denně zažíváme nové věci a stále se učíme, jak se vypořádat s každodenními výzvami, které nám život přináší. Ve světě obchodu se pohybuji 18 let a každý další den je i pro mě novou výzvou a zkušeností, kterou přijímám s pokorou a cílem být lepším člověkem. Moje práce mě naplňuje a jsem rád, že mohu říci „práce je mi radostí“ !

 

V mém podnikání se odráží empatie, profesionalita a maximální odpovědnost za plnou spokojenost mého klienta. Zajišťuji pro Vás profesionální práci fotografa, 2D i 3D půdorysy, home-staging, video-prohlídky, prohlídky s dronem i prezentaci na sociálních sítích a renomovaných inzertních serverech. Vše, co dělám, provádím naplno a s jasným cílem prodat Vaši nemovitost za nejvyšší možnou cenu!

 

Díky společnosti RE/MAX, která je lídrem na světovém realitním trhu, je moje neustálé vzdělávání zárukou kvality poskytovaných služeb. Jsem hrdý na to, že mohu být v týmu plného profesionálů v naši realitní kanceláři Delux.

 

Někdo říká, že cesta k cíli není důležitá, ale pro mě právě ta cesta je cíl. Každá vede jinými zákoutími, každá bude vždy jiná ať už vybereme jakýkoliv směr. Se mnou budete vždy bezpečně našlapovat s přesně daným cílem. Vaše plná spokojenost je mým nejlepším doporučením.

 

Na mne se můžete spolehnout!

Certifikáty

195x200_RMX_SILVER 195x200_RMX_Aukcni_specialista 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.