3D scan nemovitosti umožňuje téměř reálnou prohlídku z domova

Špičkové realitní kanceláře nabízejí nejlepší možnou prezentaci vaší nemovitosti na internetu (a ne jenom tam!). Kromě toho, že vaši prezentaci dostanou k co nejvíce lidem se zaměřením na potencionální zájemce, vytvoří také skvělou prezentaci. K tomu pomáhá také 3D scan nemovitosti, na který se v tomto článku podíváme.

3D scan nemovitosti vytváří autentický zážitek z daného prostoru. Ať už je to byt, kancelář, celý objekt nebo rodinný dům, díky 3D scanu si můžete nemovitost do detailu prohlédnout z pohodlí domova. Jedná se o počítačově zpracovaný prostorový model nemovitosti, díky němuž si můžete udělat o nemovitosti dokonalou představu.

Fotky, půdorysy, videoprohlídka

Když už realitní kancelář zpracovává 3D scan nemovitosti, patří k tomu i další služby, které ještě vylepší prezentaci. Samozřejmostí jsou profesionální fotky, hodí se i videoprohlídka nemovitosti a také přehledné půdorysy. To vše bude připojeno k prezentaci, která se pak dá jednoduše na realitní servery, a je možné ji sdílet i přes nejrůznější sociální sítě (facebook, instagram, twitter aj.).

Žádné vylepšování, jen realita

Někteří makléři se snaží nemovitost uměle vylepšovat, 3D scan nemovitosti ji však zachycuje takovou, jaká doopravdy je. Včetně detailů. Je to fér vůči kupujícím, šetří to čas oběma stranám. Na druhou stranu 3D scan nemovitosti téměř nahrazuje osobní prohlídku, nebo lépe řečeno na osobní prohlídku přijdou jen opravdoví zájemci, kteří už si nemovitost přes internet dobře prohlédli.

Když chcete prodávat nemovitost, ideální je oslovit zkušenou realitní kancelář s dobrým jménem, ať máte jistotu profesionálního přístupu a perfektní prezentace nemovitosti!

24.1.2021

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.