I malou chatu dnes prodáte za 3 miliony

Ceny nemovitostí letí nahoru, což se nejvíce projevuje u rekreačních objektů, jako jsou chaty nebo chalupy. I malé chaty se dnes prodávají za dříve nemyslitelné ceny. Samozřejmě o ceně rozhoduje nejen velikost a stav chaty, ale v první řadě lokalita a velikost pozemku. Přesto dnes v praxi vidíme, že chata, která se před 5 lety prodávala za milion, se dnes nabízí za trojnásobnou cenu.

Když vidíte chaty k prodeji a u nich tyto vysoké cenovky, možná si řeknete, že za takovou částku chatu nikdo nekoupí, ale v dnešní době, kdy roste inflace, se kupec najde prakticky na jakoukoliv nemovitost. Když budete spolupracovat s šikovnou realitní kanceláří, můžete i malou chatu prodat opravdu za 3 miliony.

Zajímavou variantou, jak cenu chaty ještě zvýšit, je investovat před prodejem do její rekonstrukce. Opravit střechu, chatu kompletně vyklidit, pořídit nová krbová kamna, která prostor ještě více zútulní, pozvat si zahradníky, ať připraví zahradu, ostříhají keře nebo prořežou stromy. Jednoduše investovat do přípravy nemovitosti k prodeji. Můžete tak vydělat další statisíce.

Jestli se chystáte prodávat chatu nebo jiný rekreační objekt, ideální je oslovit zkušenou realitní kancelář, která vás celým prodejem bezpečně provede a najde vám kupce za cenu, kterou si na začátku určíte. Když cenu úplně nepřestřelíte, nejspíše budete překvapeni, jak rychle se vaše nemovitost prodá.

16.11.2021

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.