Nákup nového bytu v novostavbě

Když si koupíte byt přímo od developera, budete první, kdo v bytě bydlí. Je to zajímavý pocit přijít do novostavby a zařizovat si úplně nový byt. A když se do něj nastěhujete, může se stát, že většina vašich nových sousedů v domě ještě vůbec nebydlí, což dává zvláštní pocit ticha a klidu. Bytový dům se časem zabydlí, ale ten začátek je hrozně zajímavý.

Nové byty nejsou z nejlevnějších, například v Brně koupíte nový byt 1+1 s výměrou cca 65 m2 za 5 až 6 milionů korun. Proto je dobré si obejít více možností, ideálně se i poradit se zkušenou realitní kanceláří, která vám nové byty k mání najde a poradí vám i s výběrem.

Důležitý je balkón, zahrada i parkovací místo

Obzvláště ve velkých městech je extrémně důležité mít vlastní parkovací místo, nejlépe přímo ve společné garáži pod domem. Když novostavba tuto možnost nabízí a vy máte dostatek financí, určitě se vyplatí do parkovacího místa investovat. Obvykle totiž není zadarmo, k uvedenému brněnskému bytu stojí parkovací místo ve společné garáži půl milionu korun.

Cenu bytu může vyšroubovat i balkón nebo lodžie. Tady záleží na vás, ale faktem je, že balkón, který můžete mít časem i zasklený, je k bytu velká přidaná hodnota. Otázkou zde je, jaký je výhled, jaká je lokalita, a na kterou světovou stranu je balkón situovaný.

V neposlední řadě jde u výběru nového bytu v novostavbě i o okolí domu. Některé bytové domy mají i pěknou vnitřní zahradu, což je vždycky příjemné, hlavně když máte děti. Projděte si v dané lokalitě možnosti, a před výběrem se určitě poraďte s realitním makléřem.

21.9.2020

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.