Stěhování se stěhováky nebo svépomocí?

Se stěhováním je to podobné jako s prodejem nemovitosti. Určitě se vyplatí spolupracovat s profesionály, kteří vaši nemovitost rychle, bezpečně a výhodně prodají. To stejné platí i pro stěhování. Když budete spolupracovat s profesionální stěhovací firmou, celé stěhování proběhne hladce, rychle a bez zbytečného stresu.

Když stěhujete sami

Když se budete stěhovat sami, bude to o hodně větší stres. Musíte si zařídit vhodné stěhovací auto, které si budete muset nejspíše půjčit. Potřebujete také krabice a obalové materiály, které by vám třeba mohla zapůjčit stěhovací firma (některé to nabízejí). Dále budete muset oslovit rodinu, kamarády nebo známé, aby vám se stěhováním pomohli. Ničit záda kamarádům ale není ten nejlepší nápad, lepší je jít třeba společně do hor nebo na projížďku na kole, že? A v neposlední řadě nebudete mít své věci během stěhování pojištěné, což se nemusí vyplatit, když něco cenného rozbijete. O stěhování těžkých břemen ani nemluvě.

Stěhování se stěhovací firmou

Když oslovíte profesionály, pak by mělo mít stěhování hladký průběh. Přijede technik, omrkne místo, dohodne termín a vy se můžete začít balit. V daný den dojedou stěhováci se stěhovacím autem, donesou krabice, rozmontují a přestěhují nábytek, ale i IT techniku, křehké věci i těžká břemena. V autě vše odborně zajistí a může se jet na novou adresu. Tam zase vše vyloží, případně i smontují. Obvykle vás přestěhují během jediného dne.

Možná si myslíte, že když si vše uděláte sami, ušetříte. Ve výsledku ale spíše neušetříte, protože stejně musíte sehnat auto, lidi, plus tomu budete věnovat svůj čas. A vše vám bude trvat o dost déle než profesionálním stěhovákům.

A tak je to nejen se stěhováním a prodejem nemovitostí, ale se spoustou dalších věcí. Většinou se opravdu vyplatí zaplatit si odborníky, ve výsledku na tom vyděláte!

24.2.2021

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních třech letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX aukce Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.