Pronájem bytu 4+1, 92 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-jih

V exklusivním zastoupení Vám nabízím k pronájmu byt v osobním vlastnictví o dispozici 4+1 s užitnou plochou 92m2.
Byt se nachází na ulici Dornych v městské části Komárov v 1. nadzemním podlaží a disponuje větší předsíní, dvěma koupelnami, kuchyní, jídelnou, ložnicí a dvěma pokoji, dále šatní místností a venkovní sklepní kójí.
Bytová jednotka je velmi vzdušná. První koupelna, kde je plynový kotel, disponuje sprchovým koutem. V druhé koupelně se nachází vana, toaleta a pračka. V kuchyni je sklokeramická deska a trouba. Byt je částečně vybavený a na domluvě s novými nájemci.
Dispozice bytu:
Předsíň 6m2
Obývací pokoj 15m2
Obývací pokoj 22m2
Jídelna 12m2
Kuchyně 10m2
Ložnice 10m2
Koupelna č. 1 s toaletou 5m2
Koupelna č. 2 s toaletou 8m2
Šatna 4m2

Platby:
• nájemné: 18 000,- Kč/měsíc
• zálohy na vodu ve výši 1400,- Kč/měsíc
• záloha na elektřinu 4020,- Kč/měsíc
• záloha na plyn 5800,- Kč/měsíc (majitel preferuje přepis energií na nové nájemníky, takže je možnost snížení měsíčních záloh)
• vratná jistota (kauce) 36 000,- Kč
• provize RK 27 000,- Kč + DPH.
4 min chůze od bytu je autobusová i tramvajová zastávka a v podobné blízkosti je supermarket Albert i Lidl. Hlavní vlakové nádraží je vzdálené 1km a autobusové nádraží Zvonařka 400m, takže spojení na všechny strany je opravdu výhodné. Zrelaxovat můžete procházkou kolem blízkého Svitavského náhonu.
Byt je volný, můžete se tak do něj okamžitě nastěhovat. Majitel bytu si vyhrazuje právo vybrat si nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Při podpisu Nájemní smlouvy je splatné nájemné a záloha na energie na první měsíc a vratná kauce. Rezervační poplatek (provize RK včetně DPH) je splatný při podpisu rezervační smlouvy.
Jestliže Vás tato nemovitost zaujala, zavolejte mi a domluvte si termín prohlídky.

Číslo nabídky:378203Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Pronájem

Počet podlaží:3Podkategorie:

4 + 1

Plyn:plynovodJednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceStav objektu:Velmi dobrý
Topení:lokální plynovéBudova:Smíšená
Vlastnictví:

Osobní

Doprava:vlak, MHD, autobus

O mně

Po více jak 15 letech v bezpečnostním sboru jsem z manažerské funkce odešel do světa realit, který mne uchvátil a pracuji v něm s radostí. Z původního působiště jsem si přinesl profesionální přístup, morální a etické standardy, kterých se držím. Co slíbím, to dodržím.

 

Prodej nemovitostí je často navázán na životní etapy, které jsou náročné a ne vždy příjemné, a proto se Vám ode mne dostane lidského a čestného přístupu, který si zasloužíte.  Mým cílem je spokojený klient. Své jméno jsem spojil s RE/MAX, protože se jedná o jednu z nejsilnějších značek na trhu s proklientským etickým kodexem.

 

Aby se Vaše nemovitost výhodně prodala, vytvořím dle domluvy a potřeby prezentaci nemovitosti (profesionální fotografie, videoprohlídka, 2D a 3D půdorysy, 3D návrhy, záběry z dronu, vizualizace). Inzerát vložím na nejnavštěvovanější realitní servery, zacílím jej na potenciální kupující, abych Vaši nemovitost prodal za nejvyšší tržní cenu. Budete ode mne dostávat pravidelné reporty ohledně zájmu o nemovitost a o proběhlých prohlídkách. Právní stránku převodu nemovitosti pak dokončíme s advokátní kanceláří.

 

Pro Vás to znamená, že od začátku budete o všech krocích vědět, ale starosti s tím spojené přenecháte na mně.   

Mgr. Petr Hladký

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.