Prodej bytu 3+1, 75 m2, Vsetín
Nedostupné, nevolat

Vsetín

Pozor! Zvýhodnění - mínus 245.000,- Kč z původní ceny na přestavbu jádra!

Prodej bytu 3+1 již v osobním vlastnictví - bytové jednotky č. 9/2 v dispozici 3+1 o velikosti 72 m2 se 2 lodžiemi a sklepní kójí na adrese Na kopečku 9, Vsetín, v 1. nadzemním podlaží

Ve výhradním zastoupení majitelky nabízím k prodeji velmi slunný, příjemnou dispozicí řešený byt 3+1 v bytovém domě na ulici Na kopečku 9, ve velmi klidné části Vsetína, nedaleko centra a dosahu mnoha obchodů, vlakového a autobusového nádraží, zámeckého parku.
Dům je zrekonstruován, chodby i fasády mají zánovní nátěr, dům je zateplen a je velmi pečlivě průběžně opečováván, celkem má 4 nadzemní podlaží.
Dispozičně se jedná o obdélníkové uspořádání bytu s chodbou uprostřed, ze které jsou přístupné všechny pokoje, jedny dveře do pokoje byly přemístěny pro nynější přístup do pokoje z kuchyně. Vrátit toto stavební uspořádání není náročné, nejedná se o nosnou zeď. Pro názornost přikládám půdorysy jednotky s různými pohledy.
Na konci chodby je nyní závěsem vytvořena menší komora s úložným prostorem. Obývák a ložnice jako místnosti o stejné výměře jsou přístupné vpravo z chodby, přes kuchyni s jídelním koutem se dostanete jak do koupelny v původním bytovém jádru, tak i do zadního pokoje. Přestavbou koupelnového jádra lze zajímavě změnit dispozici koupelny, jídelny i zadního pokoje, byt tak může získat zcela individuální atmosféru prostoru. Obývací pokoj a současné ložnice jsou místnosti s lodžiemi, obě situované na jihovýchod s maximálním slunečním svitem. V ložnici jsou po celé délce jedné stěny vestavěné skříně s nadbytkem úložného prostoru. Kuchyně a další pokoj jsou orientovány na severovýchod s výhledem do přírody. Samostatné WC je přístupné z chodby vlevo, zde jsou standardně přístupné i všechny stoupačky a měřidla médií. WC lze případně začlenit do nově řešeného sanitárního uzlu koupelny.
Podlahová plocha jednotky je 72,1 m2, plocha sklepní kóje 2,6 m2 se nezapočítává do podlahové plochy, stejně tak se nezapočítávají do podlahové plochy i dvě lodžie o celkové výměře 2,6 m2 .

Popis jednotky:
pokoj 16,2 m2
pokoj 16,2 m2
pokoj 14,6 m2
kuchyně 12,0 m2
předsíň 7,0 m2
šatna 2,8 m2
koupelna 2,6 m2
WC 0,9 m2
sklepní kóje 2,6 m2


Byt je přímo přístupný z chodby domu, výhodná poloha a přitom klidné okolí jej řadí mezi velmi žádané byty ve Vsetíně.
Vzhledem k tomu, že není k dispozici energetický štítek, uvádíme hodnotu G, což neznamená, že byt do této kategorie patří.

Majitelka si vyhrazuje právo zvolit si kupujícího dle svých kritérií a využít nejlepší nabídky.

Svůj čas a termín prohlídky si prosím rezervujte po telefonické domluvě. Těším se na setkání s Vámi, Kratochvíl Petr Remax Delux

Číslo nabídky:328914Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Prodej

Počet podlaží:5Podkategorie:

3+1

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:panelováVlastnictví:

družstevní

O mně

 

Hledat novou kariéru je vždy výzva. Velká je v okamžiku, kdy vstupujete do nového prostředí po letech práce v obchodě a marketingu, v malých, středních i velkých korporátních firmách. Všechny mají ale jedno společné: pokud je za Vámi tým, který Vás podporuje, práce Vám umožní skloubit koníčky i kariéru, pak je to pravé. Zjistil jsem, jak mne baví se neustále učit nové věci, potkávat se s novými lidmi, rozvíjet svůj osobní i pracovní život.

 

Reality mi z tohoto pohledu dávají velký smysl, mohu si užívat každý den a přitom přinášet hodnotu svému okolí. Jsem rád, že pracuji v týmu Remax Delux, který je dlouhodobě na špici v realitách na Moravě, ve společnosti, na kterou se můžete spolehnout.

Ing. Petr Kratochvíl

Makléř

Certifikáty

Obrázek1 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.