Prodej rodinného domu, 200 m2, Chrudim
Nedostupné, nevolat

Chrudim

Hledáte nové místo pro bydlení Vaší rodiny? Vybíráte si sídlo firmy, kde se podaří propojit prostor pro podnikání s prostorem pro bydlení pod jednou střechou? Pak by Vaší pozornosti neměl uniknout poctivě postavený rodinný dům s šikovně velkým pozemkem na adrese Nová 593, Chrudim III, kam Vás srdečně zvu na prohlídku.

Dvoupodlažní podsklepený rodinný dům o půdorysné ploše 10,5m x 9,7m přečkal ve vlastnictví rodiny nelehké dějinné peripetie již od roku 1938, kdy jej vystavěl pan statkář Jan Štrup, dědeček současné paní majitelky. Cihlová stavba přibližně čtvercového půdorysu se nachází na stavební parcele st.2071 v k.ú Chrudim o zastavěné ploše a nádvoří 208m2, jejíž součástí je také samostatně stojící zděná garáž. Navazuje na ni zahrada p.č. 1475/1 o výměře 408m2. Celková plocha rovinatých parcel s uliční šířkou 19m je 616m2, delší strana celku pak měří 35m.

Nemovitá věc se nachází v jižní části města v koncové ulici, uliční strana domu je orientována na JZ. Centrum Chrudimi je vzdáleno cca 1,4km pěšky, hlavní vlakové nádraží je cca 1km, nejbližší MHD 300m. Dům je připojen na veškeré inženýrské sítě, je zde tedy elektřina 230/400V, plynovod, veřejný vodovod a také hloubková kanalizace.

Dům v průběhu času prošel hned několika rekonstrukcemi, v současné době je v dobrém stavu, nicméně noví majitelé se zcela jistě odhodlají k celkové modernizaci stavby. V roce 1975 byla rozšířena veranda za účelem dobudování koupelny. V roce 1995 došlo k výměně střechy za novou krytinu Bramac se zachováním původních krovů. Rok 2000 pak přinesl zateplení obálky domu (polystyren) a výměnu všech oken za plastová s izolačními dvojskly. Topná soustava je zde funkční, avšak původní a s potřebou rekonstrukce. Plynový kotel z roku cca 1980 je napojen do topného systému samotížným oběhem topné vody, bez oběhového čerpadla. Otopná tělesa v 1.NP jsou plechová desková, v 2.NP jsou tělesa plechová článková. Elektroinstalace v objektu je řešena částěčně měděnými a částečně hliníkovými vodiči, celý rozvod je funkční, avšak rovněž vyžaduje adaptaci/rekonstrukci na stav vyhovující současnosti. Odkanalizování objektu je řešeno novodurovým potrubím s lepenými spoji, přechod do centrálního sběrného potrubí je pak připojen ocelolitinovým potrubím. Dům je rodinou v současné době aktivně využíván, avšak nikoliv k trvalému bydlení.

Dispozice:

suterén:
plně podsklepeno v celém rozsahu

1.NP:

vstupní chodba, schodiště, vstup do sklepa, vstup do koupelny a WC, obývací pokoj (4,3m x 4,1m) a kuchyně (4m x 2,8m), ložnice (4,9m x 4m), pokoj (3,2m x 3m)

2.NP:
schodiště, pokoj 1 (4,4m x 4m), pokoj 2 (3,2m x 3m), půda vhodná k přestavbě
(výměry orientační)

Dům je v současné době zatížen zastavním právem smluvním standardní bankovní instituce, nicméně toto bude ve velmi brzké době vyrovnáno a nemovitost tak bude ke koupi bez jakékoliv právní zátěže.

Více informací Vám rád sdělím telefonicky.

Číslo nabídky:324211Plocha užitná:200
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlová

O mně

S více než několika lety zkušeností v realitním odvětví se stále snažím nabídnout svým klientům nejen odborné služby, ale také osobitý a přátelský přístup. Věřím, že každý klient je jedinečný, a proto se snažím poskytnout řešení, která nejlépe odpovídají jejich specifickým potřebám a přáním.

 

Mimo svou práci v realitách mám vášeň pro cestování. Tyto zkušenosti mi poskytly široký rozhled a dovolily mi zdokonalit svou angličtinu na vysokou úroveň. V dnešním globalizovaném světě je to něco, co považuji za velkou výhodu!

 

Pokud hledáte makléře, který kombinuje profesní zkušenosti s osobním dotekem, rád bych byl vaší prvním volbou!

Mgr. Petr Němec

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 2. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk bronze Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.