Pronájem bytu 3+1, 65 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Řečkovice a Mokrá Hora

V zastoupení majitele Vám zprostředkuji pronájem pěkného bytu ve vyhledávané lokalitě Brno - Řečkovice. Hledáte-li klidné bydlení, odkud to budete mít kousek do přírody a nedaleko do města, tohle místo Vás určitě zaujme - srdečně Vás zvu na prohlídku.

Jedná se o byt s dispozicí 3+1 o výměře 65m2. Rozhodně Vás potěší přítomnost lodžie o výměře cca 5m2, celkem je Vám tedy k dispozici 70m2. Cihlový bytový dům má celkem 4 poschodí, předmětný byt se nachází ve 3.NP.

Jednotlivé pokoje mají výměry 18m2, 16m2 a 8m2, výměra kuchyně je 9m2. V suterénu domu je součástí pronájmu docela velký sklep a k dispozici je také parádní společná dílna se základním vybavením ke kutění všeho druhu.

Byt se pronajímá jako nevybavený a majitel má zájem o dlouhodobý pronájem. Byt je nekuřácký.

Byt je volný ihned.

Cena měsíčního pronájmu je 13.900,-Kč, + energie cca 3.800,-Kč (vodné, stočné, teplo), + elektřina a plyn (převádí se na nájemníka), + jistota ve výši jednoho nájmu (vratná kauce), + provize RK.

Více informací Vám rád sdělím telefonicky.

Číslo nabídky:351370Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3Typ:

Pronájem

Počet podlaží:4Podkategorie:

3+1

Plyn:plynovodJednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:smíšenáVlastnictví:

osobní

O mně

S více než několika lety zkušeností v realitním odvětví se stále snažím nabídnout svým klientům nejen odborné služby, ale také osobitý a přátelský přístup. Věřím, že každý klient je jedinečný, a proto se snažím poskytnout řešení, která nejlépe odpovídají jejich specifickým potřebám a přáním.

 

Mimo svou práci v realitách mám vášeň pro cestování. Tyto zkušenosti mi poskytly široký rozhled a dovolily mi zdokonalit svou angličtinu na vysokou úroveň. V dnešním globalizovaném světě je to něco, co považuji za velkou výhodu!

 

Pokud hledáte makléře, který kombinuje profesní zkušenosti s osobním dotekem, rád bych byl vaší prvním volbou!

Mgr. Petr Němec

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 2. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk bronze Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.