Pronájem bytu 4+1, 104 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

V zastoupení majitelky nemovitosti Vám zajistím pronájem velmi prostorného a slunného bytu 4+1 s celkovou výměrou 104m2. Byt se nachází v 5.NP bytového domu s výtahem s vynikající dostupností do samotného centra města Brna (Moravské náměstí 500m), na které je rovněž z bytu pěkný výhled.

Bytová jednotka se pronajímá kompletně vybavená, v kuchyni jsou veškeré spotřebiče (1x malá lednice, 1x velká lednice A+++ s mrazákem, myčka, plynový sporák s troubou, MV trouba, varná konvice a veškeré drobné vybavení kuchyně), v koupelně je zánovní pračka. Jednotlivé pokoje jsou vybaveny nábytkem dle fotografií-

Pokoje jsou neprůchozí, kromě malé ložnice. Každá místnost má francouzské okno. V bytě je také velice prostorná komora k uskladnění věcí.

Cena pronájmu je 25.000,-Kč za měsíc + inkaso 6.500,-Kč + vratná kauce majitelce bytu + provize RK.

Volné ihned!

Pro více informací volejte makléři nabídky.

Číslo nabídky:371051Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:5Typ:

Pronájem

Počet podlaží:6Podkategorie:

4 + 1

Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Elektřina:230 VStav objektu:velmi dobrý
Topení:ústřední plynovéBudova:cihlová
Telekomunikace:InternetVlastnictví:

osobní

Doprava:silnice, MHD, autobus

O mně

S více než několika lety zkušeností v realitním odvětví se stále snažím nabídnout svým klientům nejen odborné služby, ale také osobitý a přátelský přístup. Věřím, že každý klient je jedinečný, a proto se snažím poskytnout řešení, která nejlépe odpovídají jejich specifickým potřebám a přáním.

 

Mimo svou práci v realitách mám vášeň pro cestování. Tyto zkušenosti mi poskytly široký rozhled a dovolily mi zdokonalit svou angličtinu na vysokou úroveň. V dnešním globalizovaném světě je to něco, co považuji za velkou výhodu!

 

Pokud hledáte makléře, který kombinuje profesní zkušenosti s osobním dotekem, rád bych byl vaší prvním volbou!

Mgr. Petr Němec

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 2. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk bronze Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.