Pronájem rodinného domu, 270 m2, Babice nad Svitavou
Nedostupné, nevolat

Babice nad Svitavou

Hledáte-li bydlení v moderním a velkém rodinném domě s velkou zahradou a přírodou doslova za humny, srdečně Vás zvu na prohlídku domu k pronájmu do Babic nad Svitavou.

Třípodlažní zděný rodinný dům je situován do rohu klidné ulice, kde na zahradu o velkorysé výměře 1629m2 navazuje panorama zalesněného údolí, které Vám zde bude tichým sousedem. Jedná se o skutečně velice klidné místo. Na zahradě roste několik ovocných stromů, můžete se zde věnovat zahradničení a pěstovat si vlastní plodiny, v horní části bezprostředně před domem je Vám pak k dispozici stylové kamenné posezení s ohništěm uprostřed.

Zastavěná plocha a nádvoří domu je 113m2 a k dispozici jsou Vám tři podlaží o celkové užitné ploše cca 270m2 (přibližná hodnota).

Dispozice:

1.PP
- obývací místnost s kuchyní
- pracovna/obývák
- koupelna s WC, pračkou a sušičkou a kout na uskladnění věcí

1.NP
- hlavní obývací místnost domu s krbem na dřevo a posezením
- kuchyně navazující na obývák
- terasa s výhledem do zahrady a krajiny
- vstupní chodba
- WC
- technická místnost

2.NP
- hlavní ložnice domu se vstupem na balkón
- pokoj s pracovním koutem a spaním
- chodba
- koupelna s WC a vanou

Nemovitost je kompletně vybavena dle aktuálních fotografií. O teplo domova se stará elektrický kotel v 1.PP domu s rozvodem do radiátorů a systému TUV. Teplo a jedinečnou atmosféru si můžete dopřát rovněž díky krbu v hlavní obytné místnosti.

Příjezd automobilem je možný po asfaltové cestě až k bráně na pozemek, před kterou je místo pro cca 2-3 auta.

Cena měsíčního pronájmu je 35.000,-Kč + cca 13.000,-Kč zálohová platba za energie (konkrétní nastavení dle dohody a předpokládaného způsobu využití domu). Vratná kauce majitelce domu + provize RK.

Pro více informací a sjednání prohlídky mě prosím kontaktujte telefonicky anebo zde emailem.

Číslo nabídky:383487Plocha užitná:270
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Pronájem

Počet podlaží:3Plyn:plynovod
Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Stav objektu:Velmi dobrýBudova:Cihlová

O mně

S více než několika lety zkušeností v realitním odvětví se stále snažím nabídnout svým klientům nejen odborné služby, ale také osobitý a přátelský přístup. Věřím, že každý klient je jedinečný, a proto se snažím poskytnout řešení, která nejlépe odpovídají jejich specifickým potřebám a přáním.

 

Mimo svou práci v realitách mám vášeň pro cestování. Tyto zkušenosti mi poskytly široký rozhled a dovolily mi zdokonalit svou angličtinu na vysokou úroveň. V dnešním globalizovaném světě je to něco, co považuji za velkou výhodu!

 

Pokud hledáte makléře, který kombinuje profesní zkušenosti s osobním dotekem, rád bych byl vaší prvním volbou!

Mgr. Petr Němec

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 2. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk bronze Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.