Pronájem bytu 2+kk, 55 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

K okamžitému pronájmu nabízím moderní bytovou jednotku v centru města s terasou a parkovacím stáním v suterénu domu v ceně!

Byt 2+kk 55m2 + prostorná terasa + sklep + parkovací stání.

Bytová jednotka se nachází ve 3.NP (s výtahem) moderního bytového domu v komplexu ONYX jen pár kroků k Vaňkovce a do centra města. Navzdory svému umístění v centru se jedná o poměrně klidné místo.

Byt je zařízený kvalitním masivním dubovým nábytkem, je zde kychyňská linka vybavená spotřebiči (trouba Whirlpool se sklokeramickou deskou, myčka AEG, lednice s mrazákem), v koupelně s vanou je automatická pračka Whirlpool. WC je umístěno samostatně.

Byt je volný ihned a stav odpovídá fotografiím.

Cena měsíčního pronájmu je 14.500,-Kč + 3.200,-Kč zálohy na energie a služby + elektřina + vratná kauce + provize RK.

Pro více informací a sjednání prohlídky mě prosím kontaktujte telefonicky či na uvedeném emailu.

Číslo nabídky:384839Plocha užitná:55
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:6
Podkategorie:

2 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Elektřina:230 VStav objektu:Novostavba
Topení:ústřední dálkovéBudova:Smíšená
Telekomunikace:InternetVlastnictví:

Osobní

Doprava:MHD

O mně

S více než několika lety zkušeností v realitním odvětví se stále snažím nabídnout svým klientům nejen odborné služby, ale také osobitý a přátelský přístup. Věřím, že každý klient je jedinečný, a proto se snažím poskytnout řešení, která nejlépe odpovídají jejich specifickým potřebám a přáním.

 

Mimo svou práci v realitách mám vášeň pro cestování. Tyto zkušenosti mi poskytly široký rozhled a dovolily mi zdokonalit svou angličtinu na vysokou úroveň. V dnešním globalizovaném světě je to něco, co považuji za velkou výhodu!

 

Pokud hledáte makléře, který kombinuje profesní zkušenosti s osobním dotekem, rád bych byl vaší prvním volbou!

Mgr. Petr Němec

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 2. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk bronze Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.