Prodej pozemku pro bydlení, 700 m2, Rakvice

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

2 490 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Rakvice

V přímém zastoupení majitele nabízíme možnost koupě stavebního pozemku v obci Rakvice.
Jedná se o parcelu s celkovou výměrou 700 m2 a uliční šíří cca 9,5m. Nachází se v okrajové části obce a díky svojí poloze nabízí opravdu klidné bydlení, s minimálním provozem před Vaším budoucím domem.

Na pozemku lze postavit rodinný dům, dle platných podmínek aktuálního územního plánu obce Rakvice. Před pozemkem vede zpevněná obecní asfaltová komunikace a veškeré inženýrské sítě jsou na hranici pozemku.

Obec se nachází 12 km od města Hustopeče a 15 km od města Břeclav, kde se nachází veškerá občanská vybavenost. V obci funguje mateřská i základní škola, pošta, několik obchodů, lékárna, obvodní lékař, dětský lékař, zubní lékař, ženský lékař a mnoho dalšího. Rakvice díky svému umístění nabízejí i velmi dobrou dostupnost do Brna po nedaleké dálnici D2, případně i díky vlakovému spojení. V obci je několik rodinných vinařství i vinařských závodů, díky tomu se jedná o jedno z hlavních vinařských center na jižní Moravě.

Pokud jste to právě Vy, kdo hledá klidné bydlení na jihu Moravy, ozvěte se mi a sjednejte si termín prohlídky.

Číslo nabídky:384699Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceElektřina:230 V
Doprava:vlak, silnice, autobus

O mně

Představte si, že máte na prodej nemovitost. Ale jak ji efektivně prodat a zajistit, že získáte nejvyšší možnou cenu? 


Domluvte si semnou schůzku, na které Vám poradím, jak postupovat ve Vaší situaci. 


Jsem realitní makléř specializující se na prodej nemovitostí v Brně a Jižní Moravě. 

 

Před prodejem každé nemovitosti si představím ideálního kupce, pro kterého bude mít nemovitost největší hodnotu. Následně podle toho nastavím i marketingový plán, který zvyšuje šance na úspěšný prodej za nejvyšší možnou cenu. 

 

Během naší spolupráce můžete očekávat důslednou přípravu včetně analýzy technických a právních aspektů nemovitosti a identifikace možných rizik. Díky svým zkušenostem jako bývalý projektant mám výhodu v technických aspektech staveb. Úzká spolupráce mezi makléři zaručuje hladký průběh celého případu, což má vliv na fungování kanceláře, která opakovaně získává titul Kancelář roku Morava.

Přijďte k nám na kávu a zjistěte v čem jsme jiní a co nás dostalo na špičku v republice mezi realitními kancelářemi.

Váš certifikovaný realitní makléř Radek Malhocký

Radek Malhocký

Makléř

Certifikáty

Silver-816x816 specialista 300x300 20kb profik 76kb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.