Prodej bytu 3+kk, 114 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Líšeň

Nová cena! Sleva 390 000,- korun!

V exklusivní zastoupení majitele jsem pro vás připravil do prodeje byt 3+kk o výměře 85 m2 + 29 m2 úložný prostor v podkroví v cihlové nadstavbě revitalizovaného panelového domu situovaném v 6 NP s orientací východ – západ.

Byt byl kolaudován v roce 2006.

Z prostorné předsíně 7,3 m2 se dostanete do obývacího pokoje s kuchyňským koutem s plovoucí podlahou o výměře 31,7 m2.

Kuchyňská linka je vybavena vestavnou lednicí AEG, horkovzdušnou troubou s grilem a indukční deskou značky Elektrolux, myčkou Bosch auto silence a digestoří Beka.

Z obývacího pokoje je vstup do lodžie 2,2 m2.

Koupelna 3,4 m2 a samostatná toaleta 2 m2 mají přímý vstup z předsíně stejně jako dvě samostatné ložnice nebo pracovna 14,8 m2 a dětský pokoj 21 m2, záleží pouze na vašich potřebách a vašem způsobu využití.

Součástí bytu je i úložná zděná kóje 2,6 m2 situovaná ve 4 NP.

Přidanou hodnotou je úložný prostor o velikosti 29,5 m2 v nadstavbě domu, kam se dostanete po žebříkovém schodišti přímo z předsíně bytu, kde můžete ukládat sezónní věci, sportovní vybavení nebo se může stát hracím prostorem pro vaše děti, kde budou zažívat nezapomenutelné chvíle a následně vzpomínat na hry svého dětství.

Byt má nízké náklady na bydlení a je z něho krásný výhled do okolí.

Byt je situovaný v šesti podlažním domě s výtahem po celkové revitalizaci zateplení fasády, nových plastových oken, společných stupaček a nového výtahu.

V blízkém okolí sousedství domu najdete mateřskou školku, základní školu, gymnázium, supermarket, restaurace, polikliniku, dopravní uzel MHD s velmi dobrou dopravní dostupností do centra, vykoupat se můžete v zatopeném lomu pod Hády.

Nedaleko bytu začínají rozlehlé lesy směrem na Ochoz a Mariánské údolí s dětským zábavním parkem.

Hned vedle bytového domu se nachází krásné údolí Líšeňské rokle, které před čtyřmi roky prošlo celkovou úpravou, vzniklo nové dětské hřiště, relaxační plochy, vodní prvek s tekoucím potokem se štěrkovými a pískovými lagunami, uměleckými díly, koncertní plochou a nyní v listopadu dojde k výstavbě kavárny s letní terasou a celoročním provozem.

Byt je nyní pronajatý a bude uvolněn k 1.3.2022.

Náklady na bydlení jsou 4.300 Kč na měsíc pro 4 osoby + spotřeba elektrická energie.

Bytový dům je zařazen do energetické třída C - úsporná č. 78/2013 Sb. podle vyhlášky, ukazatel energetické náročnosti budovy 292100 kWh/m2 za rok.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Tato nabídka bytu je trefou do správného terče, zaujala vás ?

Zavolejte mi!

Jsem makléř za štatlu a plním vaše realitní sny!

Číslo nabídky:352108Plocha užitná:114
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:6
Typ:

Prodej

Počet podlaží:6
Podkategorie:

3+kk

Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

O mně

 

Reality se mi staly koníčkem již před 30 roky. Po stavební fakultě jsem neustále realizoval svoje představy o stavařině a designu a bavilo mě rekonstruovat nemovitosti. Také jsem měl zálibu v stavění nových domů a rekreačních objektů i když hlavní pracovní náplň jsem měl v jiném oboru. Celé ty roky jsem se setkával s realitními makléři, jak na straně prodávajícího, tak kupujícího a u mnohých jsem spatřoval naprosto neprofesionální přístup ke klientovi.

 

Postupem času se trh profiloval a na přední místa se dostali ti, kteří práci dělají s maximálním nasazením a pravidelně se vzdělávají. Profesionální přístup je o dnes hlavně o využívání všech dostupných technických vymožeností naší doby. Logickým vyústěním dané situace bylo zahájení spolupráce s realitní kanceláří RE/MAX Delux, kde jsem se setkal s kolegy, kteří svým nadšením, přístupem a odborností vytváří skvělý tým! A síť RE/MAX, jedna ze špiček světového trhu s realitami je toho zárukou!

 

Prodej, či koupě nemovitosti jsou důležitým milníkem v životě z každého z nás a rád bych Vás provedl kolikrát složitou legislativní cestou s využitím všech moderních vymožeností. Vždy se stavím ke své práci profesionálně, každého klienta beru individuálně a věnuji se mu s nadstandartním přístupem. Mohu poradit se stavebními a geodetickými záležitostmi a také doporučit výstavbu energeticky pasivních domů.

 

Dovolte mi tedy, abych se stal Vaším osobním realitním makléřem, Vaše spokojenost a doporučení dalším klientům je mojí vizitkou!

Roman Havlíček

Makléř

Certifikáty

realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.