Prodej bytu 3+1, 79 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-sever

Skvělý byt 3+1 ve třetím patře bez výtahu s nádherným výhledem do zahrady v Černých Polích na ulici Provazníkova.

Prohlídkový den bytu je v úterý 19.9.2023, zajistěte si prohlídkový čas ještě dnes.

Byt je momentálně v původním stavu, nechte se inspirovat vizualizacemi, jak bych vdechl tomuto prostoru nový vítr do plachet já, začněte snít svůj realitní sen již dnes.

Na základě moderních trendů bydlení můžete přetvořit tento prostor i podle vašich představ a potřeb.

Možnosti jsou nekonečné a vaše představivost je jediným limitem.

Nyní je ta správná chvíle zrealizovat své realitní sny a stát se jeho novým majitelem.

Chcete-li se stát majitelem jedinečného bytu, který vám nabídne nejenom komfortní bydlení, ale také příležitost k výbornému relaxu a odpočinku na rozlehlé, společné zahradě o výměře 969 m2, nemůžu vám nabídnout nic jiného než tento byt 3+1 s výměrou 75 m2 na ulici Provazníkova v oblíbené lokalitě Brna - Černá Pole.

Ze vstupní chodby s vestavnými skříněmi o rozměru 7,3 m2 jsou samostatné vstupy do kuchyně 8m2, obývacího pokoje 19,8 m2, ložnice 13,3 m2, dětského pokoje 16,5 m2, šatny 3,3 m2, koupelny 2,5 m2 a toalety 0,9 m2, které jsou ve vizualizacích spojeny v jeden prostor se sociálním zařízením.

Již při prvním kroku do tohoto bytu budete ohromeni nádherným výhledem, který se naskytne z oken a balkonu o výměře 1,7 m2 do zahrady na druhou stranu bytu z balkonu velikosti 4,6 m2 uvidíte panorama města Brna.

Svěží zelená zahrada se stane vaším denním pozadím a přenese vás do světa klidu a pohody.

Pro vaše děti je zde připraveno dětské hřiště, kde si budou moci hrát a tvořit vzpomínky, které je budou provázet celým jejich životem.

Večerní grilování na zahradě tohoto domu s rodinou, přáteli a sklenkou vína v ruce bude zážitkem, který si budete pamatovat navždy.

Brno - Černá Pole je lokalita, kde se spojuje komfort a aktivity.

Městská hromadná doprava je na dosah ruky, což vám umožní snadný přístup ke všem oblíbeným místům v Brně.

Tato lokalita nabízí ideální kombinaci klidu a pohody s výhodným spojením do centra města i ve směru na Lesnou, Soběšice a Útěchov.

Je to skvělá výchozí adresa s možnostmi pro sportovní aktivity, vycházky v přírodě či houbaření pro milovníky lesa.

Moderní bydlení s nekonečnými možnostmi.

Občanská vybavenost a rodinná atmosféra vás osloví na každém kroku.

V okolí bytu se nachází mateřská školka a základní škola, což dělá tuto lokalitu ideální pro rodiny s dětmi a dětské hřiště najdou děti přímo u domu ve vnitrobloku na společné zahradě, kam není přístup z ulice.

Vše, co potřebujete, je na dosah ruky, ať už jde o nákupy, školu, sportovní aktivity nebo restaurace.

Buďte součástí komunity obyvatel v Černých Polích a začněte tvořit své vlastní příběhy.

Kontaktujte mě ještě dnes a domluvte si prohlídku!

Tento byt je jedinečný a rychle najde nového majitele.

Nechte si tuto příležitost ujít!

Jsem makléř ze štatlu a plním Vaše realitní sny!

Číslo nabídky:373092Plocha užitná:79
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4
Typ:

Prodej

Počet podlaží:4
Podkategorie:

3 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:před rekonstrukcíBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

O mně

 

Reality se mi staly koníčkem již před 30 roky. Po stavební fakultě jsem neustále realizoval svoje představy o stavařině a designu a bavilo mě rekonstruovat nemovitosti. Také jsem měl zálibu v stavění nových domů a rekreačních objektů i když hlavní pracovní náplň jsem měl v jiném oboru. Celé ty roky jsem se setkával s realitními makléři, jak na straně prodávajícího, tak kupujícího a u mnohých jsem spatřoval naprosto neprofesionální přístup ke klientovi.

 

Postupem času se trh profiloval a na přední místa se dostali ti, kteří práci dělají s maximálním nasazením a pravidelně se vzdělávají. Profesionální přístup je o dnes hlavně o využívání všech dostupných technických vymožeností naší doby. Logickým vyústěním dané situace bylo zahájení spolupráce s realitní kanceláří RE/MAX Delux, kde jsem se setkal s kolegy, kteří svým nadšením, přístupem a odborností vytváří skvělý tým! A síť RE/MAX, jedna ze špiček světového trhu s realitami je toho zárukou!

 

Prodej, či koupě nemovitosti jsou důležitým milníkem v životě z každého z nás a rád bych Vás provedl kolikrát složitou legislativní cestou s využitím všech moderních vymožeností. Vždy se stavím ke své práci profesionálně, každého klienta beru individuálně a věnuji se mu s nadstandartním přístupem. Mohu poradit se stavebními a geodetickými záležitostmi a také doporučit výstavbu energeticky pasivních domů.

 

Dovolte mi tedy, abych se stal Vaším osobním realitním makléřem, Vaše spokojenost a doporučení dalším klientům je mojí vizitkou!

Roman Havlíček

Makléř

Certifikáty

realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.