Prodej rodinného domu, 191 m2, Sokolnice
Nedostupné, nevolat

Sokolnice

Vítejte v Sokolnicích, obci v okrese Brno-venkov v Dyjsko-Svrateckém úvalu, 11 kilometrů jihovýchodně od Brna, ve které žije přibližně 2.500 obyvatel.

Připravil jsem pro Vás do prodeje 3 patrový rodinný dům s výstavbou v roce 2010 v klidné slepé ulici Tuřanská s krytou terasou, kde můžete trávit krásné večery od jara do podzimu a zahradou, která se stane útočištěm nejen pro Vaše děti.

Na letní radovánky je připravena výřivka, která je v zimě v interiéru domu, kde můžete relaxovat po práci s partnerkou se sklenkou v ruce.

V 1NP je ložnice 14 m2, sklad 3,5 m2, dvě místnosti 43 m2, které můžete využít na svoje hobby nebo podnikání, ze kterých je vstup na krytou terasu a atrium o výměře 38 m2.

Zahrada má výměru 118 m2.

Do druhého nadzemního podlaží nastoupáte po schodišti 4m2 do velkorysého prostoru obývacího pokoje s kuchyní 44 m2, koupelnou 7 m2 a zádveří 7m2, které slouží ke vstupu z ulice i jako vstup na terasu 34 m2.

Do 3 NP se dostanete po schodišti 5m2, se vstupní chodbou, ze které je vstup do dětského pokoje 16 m2, ložnice 16 m2 a ložnice 16 m2, šatny 6 m2 a koupelny 8 m2.

Sokolnice jsou začleněny do IDS, vlakem jste v Brně na hlavním nádraží za 17 minut, autobusem ve městě za 20 minut.

V obci se nachází mateřská školka, základní škola, střední škola elektrotechnická a veškeré služby, je plně rozvinutá infrastruktura se supermarketem, obchody, restauracemi, poštou, lékárnou, knihovnou, sokolovnou, čerpací stanicí a bankomatem.

Z historických památek za zmínku stojí sokolnický zámek přestavěný do novogotické podoby v 19.století hrabaty Mitrovskými, panský pivovar u zámku, kaple sv. Václava a nádherně zrekonstruovaná barokní sýpka, která původně sloužila jako vězení a nyní je přestavěna na bytový dům.

Máte větší rodinu a hledáte místo, kde se snoubí snadný dosah velkoměsta přitom kousek do přírody a ke krásnému rybníku?

Tak už nehledejte, právě jste našli!

Prohlídkový den nemovitosti je dne 21.5.2024, zajistěte si svůj termín prohlídky.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Nyní se zpracovává energetický štítek k prodeji nemovitosti, z toho důvodu je zatím v inzerci uváděna energetická třída "G".

Zaujala Vás tato nemovitost?

Zavolejte mi!

Jsem makléř ze štatlu a plním Vaše realitní sny!

Číslo nabídky:389477Plocha užitná:191
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:400 V
Stav objektu:Velmi dobrýTopení:ústřední plynové
Budova:CihlováTelekomunikace:Telefon, Internet
Doprava:vlak, silnice, autobus

O mně

 

Reality se mi staly koníčkem již před 30 roky. Po stavební fakultě jsem neustále realizoval svoje představy o stavařině a designu a bavilo mě rekonstruovat nemovitosti. Také jsem měl zálibu v stavění nových domů a rekreačních objektů i když hlavní pracovní náplň jsem měl v jiném oboru. Celé ty roky jsem se setkával s realitními makléři, jak na straně prodávajícího, tak kupujícího a u mnohých jsem spatřoval naprosto neprofesionální přístup ke klientovi.

 

Postupem času se trh profiloval a na přední místa se dostali ti, kteří práci dělají s maximálním nasazením a pravidelně se vzdělávají. Profesionální přístup je o dnes hlavně o využívání všech dostupných technických vymožeností naší doby. Logickým vyústěním dané situace bylo zahájení spolupráce s realitní kanceláří RE/MAX Delux, kde jsem se setkal s kolegy, kteří svým nadšením, přístupem a odborností vytváří skvělý tým! A síť RE/MAX, jedna ze špiček světového trhu s realitami je toho zárukou!

 

Prodej, či koupě nemovitosti jsou důležitým milníkem v životě z každého z nás a rád bych Vás provedl kolikrát složitou legislativní cestou s využitím všech moderních vymožeností. Vždy se stavím ke své práci profesionálně, každého klienta beru individuálně a věnuji se mu s nadstandartním přístupem. Mohu poradit se stavebními a geodetickými záležitostmi a také doporučit výstavbu energeticky pasivních domů.

 

Dovolte mi tedy, abych se stal Vaším osobním realitním makléřem, Vaše spokojenost a doporučení dalším klientům je mojí vizitkou!

Roman Havlíček

Makléř

Certifikáty

realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.