Prodej bytu 4+1, 104 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Řečkovice a Mokrá Hora

Doporučuji zhlédnout videoprohlídku a 3D prohlídku MATTERPORT

Ve výhradním zastoupení majitele si vám ke koupi dovoluji nabídnou mezonetový byt s dispozicí 4+1 v Brně Řečkovicích.

Městská část Řečkovice nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně široké sítě obchodů a služeb a také perfektní dopravní dostupnost. Zejména tedy díky smyčce tramvajové linky č.1 a bezprostřednímu napojení na velký městský okruh.

Bytová jednotka ke koupi se nachází v prvním patře zatepleného řadového rodinného domu na ulici Banskobystrická. Při zateplování byla také nainstalována nová plastová okna a došlo k rozšíření parkovací plochy před domem.

Předmětná nemovitost si prošla částečnou rekonstrukcí ,při které byl půdní prostor přebudován na obyvatelné podkroví o dvou pokojích a toaletě. Tímto došlo k rozšíření původní dispozice z 2+1 na nynější 4+1 a téměř zdvojnásobení podlahové plochy bytu. Zároveň byla vyměněna střešní krytina za nové pálené střešní tašky TONDACH a nainstalována střešní okna VELUX.

V pokoji s oknem směřujícím do ulice jsou původní dřevěné parkety ve velmi dobrém stavu, ve zbytku obytných místností je položena vinylová plovoucí podlaha.

K bytu o podlahové ploše 104m2 náleží i sklep o 5m2, vlastní terasa situovaná na jihozápad o výměře 16m2 a ideální podíl na společné zahradě, na které si každý vášnivý zahradník najde své vyžití. Na zahradě jsou vysazeny ovocné stromy a keře. Podíl na zahradě činí přibližně 125m2. Na terasu se vchází skrze netradičně průchozí koupelnu s masážním sprchovým koutem.

Ve sklepě domu je vyvedený optický kabel společnosti VODAFONE, který bude v brzké době zaveden až k bytům. Celý dům je napojený na veškeré inženýrské sítě včetně obecní kanalizace a vodovodu.

Měsíční náklady na bydlení činí:

Plyn: 2.300,-Kč
Elektřina: 1.500,-Kč
Voda: 300,-Kč

Nemovitost se nabízí zařízená a je k dispozici k 26.10.2023

Bylo požádáno o vyhotovení PENB, dokud však nebude dodán uvádíme energetickou náročnost nemovitosti jako "G - mimořádně nehospodárná" to však neznamená, že do ní nemovitost opravdu spadá.


Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Zaujala Vás tato nemovitost stejně jako mě?
Zavolejte mi a sjednejte si termín prohlídky!
Váš osobní realitní partner
Tomáš Nedoma

Číslo nabídky:369508Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2Typ:

Prodej

Počet podlaží:4Podkategorie:

4 + 1

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod, Studna
Elektřina:230 VStav objektu:po rekonstrukci
Topení:ústřední plynovéBudova:cihlová
Telekomunikace:Telefon, InternetVlastnictví:

osobní

Doprava:silnice, MHD, autobus

O mně

 

Druhé místo v produktivitě za měsíc listopad 2023

 

O svět realit, realitní trh, obchod a investice se zajímám jíž od roku 2013. A jelikož reality spadají do třech nezbytností moderního života - domov, jídlo a ošacení - staly se moji vášní! Díky zázemí a znalostem, které mi RE/MAX Delux poskytuje, mám jedinečnou příležitost lidem opravdu pomoci a mít velký, pozitivní a doufám že i trvalý dopad na kvalitu a štěstí v jejich životech. Nemovitosti jsou skvělým perspektivním oborem pro blízkou i vzdálenou budoucnost, proto do nich moji klienti rádi investují.

 

Mým cílem je pomáhat lidem upřímností, odbornou radou, profesionální propagací a prodejem nemovitostí. Žádná chata není moc malá a žádný činžák není moc velký. Díky získaným dovednostem, vědomostem a také zázemí kanceláře RE/MAX Delux zaručuji služby, servis a lidský přístup.

 

Garantuji svým jménem, že mnou nabízenou úroveň komunikace, propagace a prodeje vaši nemovitosti nikde jinde mimo DELUX neobdržíte!

Tomáš Nedoma

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.