Prodej rodinného domu, 197 m2, Březina

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

3 999 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Březina

Inzerová cena je včetně odměny RK a včetně právních služeb.
Doporučuji zhlédnout video prohlídku nemovitosti.
Odhadovaná cena dokončovacích prací i s možnosti využití dotace Nová Zelená Úsporám pro fotovoltaické panely či tepelné čerpadlo je 1.450.000 - 2.000.000,- Kč

Vítám vás v obci Račice-Pístovice vzdálené jen pár kilometrů od Březiny. Zdejší největší dominantou je na kopci se tyčící zámek sloužící jako hotel či místo pro pořádání kongresů a svateb. Samotná obec se rozkládá v malebném údolí potoku Rakovec pod vrcholem Kalečník.

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám právě zde ke koupi dovoluji nabídnout rodinný řadový dům k dokončení dle vašich představ a potřeb.

Zastavěná plocha a nádvoří činí 192m2, k domu také náleží i mírně svažitá zahrada o výměře 117m2. Celková výměra pozemku je tedy 309m2.

Téměř vše kromě základů, přední a zadní obvodové zdi je nově vystavěné z kvalitních materiálů jejichž rozpis je k dispozici na webu nemovitosti https://shorturl.at/diyC0 v sekci “dokumenty ke stažení.” Zde také naleznete ukázku projektové dokumentace, kterou lze použít k dokončení nemovitosti.

Dispozice nemovitosti je 4+1 se dvěma koupelnami, prádelnou, sklepem a přístupem na zahradu z obou pater domu. Plánovaný způsob vytápění je skrze podlahový elektrický topný systém Heatflow napojený na fotovoltaické panely.

V nemovitosti jsou zavedené nové odpady a rozvody elektřiny i vody. Výhodou je také vlastní studna s užitkovou vodou. Dům je napojený na obecní kanalizaci a vodovod. Plynová přípojka je k dispozici na pozemku.

Po modernizaci schodů ke vstupním dveřím a místa kolem krytu studny je možné vytvořit i druhé parkovací místo přímo pod vašimi okny.

Zaujala Vás myšlenka bydlení v kouzelném údolí a uklidňující přírodě s úžasným výhledem?

Zavolejte mi, sjednejte si osobní prohlídku nemovitosti a pojďme společně načerpat místní atmosféru.

Váš osobní realitní partner
Tomáš Nedoma
Remax Delux - Brno

Číslo nabídky:377789Plocha užitná:197
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovod, StudnaElektřina:230 V, 380 V
Stav objektu:ve výstavbě (hrubá stavba)Topení:Podlahové
Budova:cihlováTelekomunikace:Telefon, Internet
Doprava:silnice, autobus

O mně

 

Druhé místo v produktivitě za měsíc listopad 2023

 

O svět realit, realitní trh, obchod a investice se zajímám jíž od roku 2013. A jelikož reality spadají do třech nezbytností moderního života - domov, jídlo a ošacení - staly se moji vášní! Díky zázemí a znalostem, které mi RE/MAX Delux poskytuje, mám jedinečnou příležitost lidem opravdu pomoci a mít velký, pozitivní a doufám že i trvalý dopad na kvalitu a štěstí v jejich životech. Nemovitosti jsou skvělým perspektivním oborem pro blízkou i vzdálenou budoucnost, proto do nich moji klienti rádi investují.

 

Mým cílem je pomáhat lidem upřímností, odbornou radou, profesionální propagací a prodejem nemovitostí. Žádná chata není moc malá a žádný činžák není moc velký. Díky získaným dovednostem, vědomostem a také zázemí kanceláře RE/MAX Delux zaručuji služby, servis a lidský přístup.

 

Garantuji svým jménem, že mnou nabízenou úroveň komunikace, propagace a prodeje vaši nemovitosti nikde jinde mimo DELUX neobdržíte!

Tomáš Nedoma

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.