Prodej bytu 3+1, 73 m2, Moravská Třebová
Nedostupné, nevolat

Moravská Třebová

Inzerová cena je včetně odměny RK a včetně právních služeb.
Doporučuji zhlédnout video prohlídku nemovitosti 3d prohlídku nemovitosti

Krásný den z Okresu Svitavy, přesněji z vesnice Gruna. Obec s přibližně 240 stálými obyvateli leží pouhých 5 minut východně od Moravské Třebové, která zajišťuje kompletní občanskou vybavenost. Do Brna je to potom 45 minut a necelou hodinku do Olomouce.

Právě zde si Vám ke koupi dovoluji nabídnout bytovou jednotku nabízející dispozici 3+1 a celkovou podlahovou plochu 73m2. K bytu náleží komora na chodbě, sklep a vlastní zahrada o celkové výměře 569m2.

Byt je nabízený neybavený a je vhodný k rekonstrukci. Vytápění zajišťují výhradně krbová kamna.

Zahrada na níž mimo jiné máte k dispozici i čtyři od sebe oddělené skladovací prostory vám nabídne jedinečnou příležitost skloubit život v bytě s rodinným bydlením a venkovními radovánkami

Zaujala Vás myšlenka bydlení právě na tomto místě?

Zavolejte mi, domluvte si osobní prohlídku nemovitosti a pojďme si ji společně prohlédnout

Váš osobní realitní partner.
Tomáš Nedoma - Remax Delux Brno

Číslo nabídky:377802Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Podkategorie:

3 + 1

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:zdroj pro celý objekt
Elektřina:230 V, 380 VStav objektu:před rekonstrukcí
Budova:smíšenáVlastnictví:

osobní

O mně

 

Druhé místo v produktivitě za měsíc listopad 2023

 

O svět realit, realitní trh, obchod a investice se zajímám jíž od roku 2013. A jelikož reality spadají do třech nezbytností moderního života - domov, jídlo a ošacení - staly se moji vášní! Díky zázemí a znalostem, které mi RE/MAX Delux poskytuje, mám jedinečnou příležitost lidem opravdu pomoci a mít velký, pozitivní a doufám že i trvalý dopad na kvalitu a štěstí v jejich životech. Nemovitosti jsou skvělým perspektivním oborem pro blízkou i vzdálenou budoucnost, proto do nich moji klienti rádi investují.

 

Mým cílem je pomáhat lidem upřímností, odbornou radou, profesionální propagací a prodejem nemovitostí. Žádná chata není moc malá a žádný činžák není moc velký. Díky získaným dovednostem, vědomostem a také zázemí kanceláře RE/MAX Delux zaručuji služby, servis a lidský přístup.

 

Garantuji svým jménem, že mnou nabízenou úroveň komunikace, propagace a prodeje vaši nemovitosti nikde jinde mimo DELUX neobdržíte!

Tomáš Nedoma

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.