Prodej rodinného domu, 106 m2, Kostice
Nedostupné, nevolat

Kostice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům v obci Kostice na jižní Moravě. Dům se nachází v klidné části obce. Zastavěná plocha a nádvoří je 216 m2. Uliční šíře pozemku je přibližně 10 m. Užitná plocha domu je zhruba 106 m2. Dům disponuje dvěma nadzemními podlaží a je částečně podsklepený. V prvním nadzemním podlaží naleznete prostornou chodbu, kterou se dostanete do všech částí domu. Jsou tu 3 obytné pokoje, kuchyň se spíží, koupelna a prádelna se záchodem.

Ve druhém nadzemním podlaží je prostorné schodiště s jedním obytným pokojem orientovaným do ulice. Z obou stran je půda o přibližné celkové výměře 67 m2.

V podsklepené části o přibližném celkovém rozměru 25 m2 naleznete celkem 3 místnosti a prostor pro přívod vody. Dům je napojen na obecní vodovod. Využívat lze i vodu ze studny, která se nachází na pozemku. Ve sklepě je plynový a starší elektrický kotel. Rozvody vody a tepla jsou původní.

Na dvůr se dostanete vstupem z chodby a z průjezdu. Je zde vybudovaný prostor pro posezení s volným přechodem do zahrady se skleníkem o výměře 372 m2. Dvůr Vám poskytne maximum soukromí.

Dům je udržovaný a v minulosti procházel postupnou rekonstrukcí. V 90. letech došlo k udělání fasády s jejím zateplením a k výměně střešní krytiny. V poslední dekádě došlo k položení nové dlažby v prostoru venkovního posezení vč. nerezového zábradlí, k výměně oken spojenou s instalací předokenních rolet, k výměně elektroinstalace v celém domě kromě sklepa a k novým omítkám. Dům je tak vhodný k téměř okamžitému nastěhování.

Obec Kostice se nachází zhruba 10 minut cesty autem od města Břeclav. V obci žije přibližně 1 900 obyvatel. Dům je postaven na ulici Lanžhotská. Přímo obec nabízí širokou občanskou vybavenost. Najdete zde mateřskou školu, obchod s potravinami, lékaře, poštu, multifunkční hřiště, pohostinství a dopravní spojení pomocí autobusu.

Financování: V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Energetický štítek zatím nebyl předložen, proto uvádíme třídu – G.

Zaujal Vás dům? Zavolejte mi nebo napište a zarezervujte si svůj čas prohlídky.

Petr Buček, Váš osobní realitní makléř.

Číslo nabídky:366163Plocha užitná:106
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovod, StudnaStav objektu:velmi dobrý
Topení:ústřední plynové, ústřední elektrickéBudova:cihlová
Doprava:silnice, autobus

O mně

 

Začínal jsem jako běžný makléř v jedné nejmenované realitní kanceláři (která se již dávno rozpadla), kde jsem byl ze všech nejúspěšnější - jednoduše proto, že věci dotahuji do konce, chovám se vždy profesionálně, mám rád lidi a ke klientům jsem empatický. Finančně jsem byl v té kanceláři spokojen, avšak ostatní skutečnosti mne velmi trápily! Chtěl jsem pro klienty jenom to nejlepší, svoji práci dělat čestně a kvalitně, což mi nebylo umožněno. Dost mi vadily tristní advokátní služby, nevýhodné smlouvy a zejména MLM (Multi Level Marketing), na kterém profitovali hlavně manažeři a další osoby na vrcholu pyramidy – která se, jak už to u takových společností bývá, stejně časem zřítila!

 

Rozhodl jsem se dělat reality jinak – kvalitně! Jenomže tenkrát jsem jako začínající makléř neměl prostředky k tomu koupit franšízu a zapojit se do úspěšné sítě. Založil jsem si proto svoji kancelář, která byla defakto kopií RE/MAX. 

 

Konečně v roce 2017 se mi splnilo vše, po čem jsem toužil - otevřel jsem franšízu RE/MAX Delux a nyní plním mise této kanceláře. Vážím si klientů i kolegů makléřů a jde mi o to, abychom se v kanceláři společně cítili dobře. Po vstupu do RE/MAX jsem byl ohromen! Zjistil jsem, že jsme minimálně o pět let dále, než nejsilnější konkurence a alespoň o deset let od běžných kanceláří!

Tomáš Šimek

Majitel

Certifikáty

Certifikovaný makléř ISO_detail_1.1 Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk Certifikát ISO rmx-cmg Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.