prodej RD Mladkov u Boskovic
Nedostupné, nevolat

Boskovice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím patrový rodinný dům o dispozici 3+1, nacházející se v obci Mladkov, vzdálené asi 2 km od Boskovic. Celková obytná plocha domu je 99 m2. K domu dále náleží garáž, dílna, sklep, kůlna a dřevník.
Za domem je zahrada o výměře 737 m2 s ovocnými stromy. Ze zahrady je krásný výhled do okolí.
Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, ústřední topení lze řešit plynem nebo na tuhá paliva.
Veškerá občanská vybavenost se nachází ve 2 km vzdálených Boskovicích.
PENB G. V případě více zájemců bude prodáno lepší nabídce.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Domluvte si přesný čas prohlídky s makléřem nabídky.

Číslo nabídky:270538Plocha užitná:99
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:Plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:Kanalizace
Voda:Dalkovy rozvod, Rozvod studene a teple vodySklep:Ano
Elektřina:230 V, 400 VStav objektu:Dobry
Topení:Ustredni - plynove, Ustredni - tuha palivaBudova:Smisena
Telekomunikace:TelefonVlastnictví:

Osobni

Doprava:Silnice, MHD, Autobus

O mně

 

K realitám jsem se dostal po mnoholeté práci ve stavebnictví. A jelikož jsem dostal možnost pracovat pro REMAX, nejznámější značku v oboru nejen u nás ale i na světě, moje volba byla jasná! Vybral jsem si kancelář REMAX Delux, která je v současné době jednou z nejúspěšnějších kanceláří v ČR.

 

Na remaxu mě zaujal zejména velice propracovaný vzdělávací systém, který ze mě udělal profesionála v oboru realit a dále individuální přístup ke každému klientovy s ohledem na jeho potřeby. Také etický kodex, kterým se musí každý makléř řídit najdete jen málo kde.

 

Realitní business se v současné době posouvá každým dnem dál a technologie které dnes mám k dispozici mne umožňují prezentovat Vaši nemovitost způsobem před několika lety takřka nevídaným. Prezentace Vaší nemovitosti formou videoprohlídky, virtuální prohlídky, nafocení profesionálním fotografem, home staging a spoustu dalšího, je pro mě při prezentaci Vaší nemovitosti naprostou samozřejmostí. Díky takto propracovanému marketingu se nám daří prodávat Vaše nemovitosti až za o 17 % vyšší cenu než u konkurence.

 

Jelikož je práce realitního makléře velice různorodá, stala se pro mě nejen prací, ale i koníčkem a životním stylem. Budu rád, když budu moci pomoct či poradit i Vám!

Václav Veselý

Makléř

Certifikáty

realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.