Prodej rodinného domu, 151 m2, Šakvice
Nedostupné, nevolat

Šakvice

V zastoupení majitele Vám ke koupi nabízíme pozemek o celkové výměře 1.640 m2 se započatou hrubou stavbou rodinného domu v obci Šakvice, která leží 5 km jižně od Hustopečí, v okrese Břeclav.

Navržený projekt řeší stavbu jako samostatně stojící jednopodlažní dům s obytným podkrovím o dispozici 4+kk, podsklepený s garáží, zastřešený sedlovou střechou. Půdorysně se jedná o obdelníkový tvar o rozměrech 9,1 x 7,25 m. V přízemí domu je počítáno s kuchyní s jídelnou, která volně navazuje na obývací pokoj. Z prostor jídelny potom vstup na terasu a zahradu. V podkroví domu tři pokoje a koupelna s WC.
Celková budoucí zastavěná plocha je 134,7 m2; podlahová plocha 151,12 m2.
Základové konstrukce jsou betonové s ocelovou výztuží. Nadzemní konstrukce domu je provedena ze dřevěných sendvičových panelů, stropní a střešní konstrukce jsou taktéž dřevěné.

Objekt bude napojen na vedení veřejného vodovodu a přípojku kanalizace, na pozemku stávající elektroměrná skříň.
Dokončení střechy a oken je součástí kupní ceny.

Obec Šakvice je vzdálena 35 min. jižně od Brna, nachází se zde základní a mateřská škola, pošta, restaurace, obchod, knihovna.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.

Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře nabídky.

Číslo nabídky:324229Plocha užitná:151
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:ve výstavbě (hrubá stavba)Budova:dřevěná

O mně

 

Pocházím z krásného města Olomouce. Poté, co jsem procestovala velký kus světa, mě život zavál do Brna, kde žiji již více než šest let. Nalezla jsem zde nejen svůj druhý domov, ale i životního partnera a práci, která se stala do slova a do písmene mým životním posláním.

 

Pro práci realitního makléře jsem si zvolila podporu silné celosvětové společnosti RE/MAX. Dostalo se mi tak kvalitního vzdělání, možnosti učit se od nejlepších a neustále se zlepšovat. V neposlední řadě své práci vděčím za mnohá nová přátelství, ať už z řad mých klientů nebo kolegů.

 

Za každou nemovitostí vidím lidský příběh a snažím se proto ke své práci přistupovat maximálně zodpovědně, profesionálně a přitom citlivě a s ohledem na danou situaci. 

 

Pokud Vám mohu být nápomocna s prodejem Vaší nemovitosti nebo odbornou radou z oblasti realit, neváhejte se na mne obrátit. Bude mi potěšením.

Veronika Hyhlíková

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100% - Jan Konečný REMAX rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.