Prodej bytu 3+kk, 87 m2, Slavkov u Brna
Nedostupné, nevolat

Slavkov u Brna

Hledáte-li krásné bydlení v atraktivní lokalitě v blízkosti Brna, potom Vám ke koupi nabízíme zařízenou novostavbu bytu 3+kk s balkonem a garážovým stáním ve Slavkově u Brna na ul. Zelnice III.

Bytová jednotka o podlahové ploše 78,3 m2 s balkonem (8,7 m2) je v osobním vlastnictví a nachází se v 1.NP/ 4NP bytového cihlového domu s výtahem.

Byt sestává z prostorné předsíně s vestavěnou skříní na míru, ze které vstupujeme do jednotlivých neprůchozích místností bytu. Po pravé straně do pracovny nebo dětského pokoje, do ložnice, která disponuje šatní skříní a manželskou postelí a dále do koupelny s vanou a na samostatnou toaletu. Po levé straně se nachází praktická šatna s velkým množstvím úložného prostoru a obývací místnost s kuchyňským a jídelním koutem. Kuchyňská linka na míru je zařízena veškerými vestavěnými spotřebiči a vinotékou. Z obývací části je vstup na velký balkon s výhledem do zeleně vnitrobloku.

Byt bude uvolněn do konce měsíce ledna 2023, náleží k němu garážové stání v 1PP bytového domu, zděný sklep a možnost užívat společný prostor kolárny či kočárkárny. Měsíční náklady na bydlení činní cca 2.800 Kč/ + energie.

Slavkov u Brna je vzdálen 20 km východně od města Brna, má výbornou dopravní obslužnost a kompletní občanskou vybavenost.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléře nabídky a domluvit si prohlídku.

Číslo nabídky:344109Plocha užitná:87
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:4
Podkategorie:

3+kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:novostavbaBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

O mně

 

Pocházím z krásného města Olomouce. Poté, co jsem procestovala velký kus světa, mě život zavál do Brna, kde žiji již více než šest let. Nalezla jsem zde nejen svůj druhý domov, ale i životního partnera a práci, která se stala do slova a do písmene mým životním posláním.

 

Pro práci realitního makléře jsem si zvolila podporu silné celosvětové společnosti RE/MAX. Dostalo se mi tak kvalitního vzdělání, možnosti učit se od nejlepších a neustále se zlepšovat. V neposlední řadě své práci vděčím za mnohá nová přátelství, ať už z řad mých klientů nebo kolegů.

 

Za každou nemovitostí vidím lidský příběh a snažím se proto ke své práci přistupovat maximálně zodpovědně, profesionálně a přitom citlivě a s ohledem na danou situaci. 

 

Pokud Vám mohu být nápomocna s prodejem Vaší nemovitosti nebo odbornou radou z oblasti realit, neváhejte se na mne obrátit. Bude mi potěšením.

Veronika Hyhlíková

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100% - Jan Konečný REMAX rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.