Prodej rodinného domu, 415 m2, Bohdalín
Nedostupné, nevolat

Bohdalín

Hledáte-li nemovitost k trvalému bydlení nebo rekreaci v bezprostřední blízkosti krásné přírody, potom Vám ke koupi nabízíme tento rodinný dům s velkou zahradou, hospodářským stavením, stodolou, garáží a sklepem v obci Bohdalín v okrese Pelhřimov.

Dům o zastavěné ploše a nádvoří 652 m2 s pozemkem o celkové výměře 2211 m2, nabízí užitnou plochu 415 m2 a v obytné části dispozici 3+1. Z chodby je vstup do jednotlivých neprůchozích místností, komory, samostatné WC a koupelny s vanou, sprchovým koutem a el. topným žebříkem.

Nemovitost je určena k rekonstrukci, má částečně nové rozvody elektřiny, je napojena na obecní vodovod, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler, vytápění domu bylo dosud řešeno kamny na tuhá paliva a odpad jímkou. Ze dvora je přístupný velký půdní prostor, garáž, sklep, hospodářská stavba, stodola a druhý sklepní prostor se samostatným vchodem, který je ideální pro zbudování vinného sklípku s posezením.

Obec Bohdalín se rozprostírá 5 km západně od města Kamenice nad Lipou, je obklopena lesy, které skýtají možnost houbaření, cykloturistiky a v zimě běžkování. Rybník Fýfar nabízí přírodní koupání a krásné okolí obce láká k pěší turistice. V obci je obchod, pošta, kulturní dům s restaurací a sálem, dále knihovna s internetem pro veřejnost, tenisový kurt, hřiště na kopanou a dětské hřiště.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléře nabídky a domluvit si termín prohlídky.

Číslo nabídky:349548Plocha užitná:415
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:Před rekonstrukcíBudova:cihlová

O mně

 

Pocházím z krásného města Olomouce. Poté, co jsem procestovala velký kus světa, mě život zavál do Brna, kde žiji již více než šest let. Nalezla jsem zde nejen svůj druhý domov, ale i životního partnera a práci, která se stala do slova a do písmene mým životním posláním.

 

Pro práci realitního makléře jsem si zvolila podporu silné celosvětové společnosti RE/MAX. Dostalo se mi tak kvalitního vzdělání, možnosti učit se od nejlepších a neustále se zlepšovat. V neposlední řadě své práci vděčím za mnohá nová přátelství, ať už z řad mých klientů nebo kolegů.

 

Za každou nemovitostí vidím lidský příběh a snažím se proto ke své práci přistupovat maximálně zodpovědně, profesionálně a přitom citlivě a s ohledem na danou situaci. 

 

Pokud Vám mohu být nápomocna s prodejem Vaší nemovitosti nebo odbornou radou z oblasti realit, neváhejte se na mne obrátit. Bude mi potěšením.

Veronika Hyhlíková

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100% - Jan Konečný REMAX rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.