Prodej zemědělské usedlosti, 751 m2, Jíkev
Nedostupné, nevolat

Jíkev

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti vám nabízíme možnost koupě rozlehlého zemědělského stavení k celkové rekonstrukci na parc. č. St. 45 s číslem popisným o zastavěné ploše a nádvoří 751 m2. Součástí prodeje jsou dále přilehlé pozemky: parc. č. 89 - zahrada 263 m2; parc. č. 90 - zahrada 726 m2 a parc.č. 1173/21 - ostatní plocha 240 m2. Vzhledem k tomuto faktu a místu, kde se stavení nachází, jsou zde územně plánovací informací přesně definované podmínky využití území. Dle územního plánu se pozemky nachází ve stabilizované ploše individuálního bydlení v rodinných domech. Dále jsou přípustné také stavby pro chov drobného zvířectva, garáže dopočtu 3 stání, a dále služby a drobná výroba nerušící povahy. Prostorové uspořádání výstavby jsou maximálně dvě nadzemní podlaží a zastavěnost pozemku 40 %, včetně doplňkových staveb a zpevněných ploch. Potenciál této nemovitosti s přilehlými pozemky a celkovou plochou 1980 m2, je více než velkorysý a dává novému majiteli prostor si opravdu splnit svoje přání, touhy či sny o novém bydlení na zcela klidném místě na dosah krásného města Nymburk.
Už zde vidíte všechny ty možnosti, které se zde dají realizovat?
Zavolejte nám a včas si dohodněte svoji prohlídku nemovitosti.

Číslo nabídky:361549Plocha užitná:751
Kategorie:

Zemědělské objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:před rekonstrukcíBudova:cihlová

O mně

 

Pocházím z krásného města Olomouce. Poté, co jsem procestovala velký kus světa, mě život zavál do Brna, kde žiji již více než šest let. Nalezla jsem zde nejen svůj druhý domov, ale i životního partnera a práci, která se stala do slova a do písmene mým životním posláním.

 

Pro práci realitního makléře jsem si zvolila podporu silné celosvětové společnosti RE/MAX. Dostalo se mi tak kvalitního vzdělání, možnosti učit se od nejlepších a neustále se zlepšovat. V neposlední řadě své práci vděčím za mnohá nová přátelství, ať už z řad mých klientů nebo kolegů.

 

Za každou nemovitostí vidím lidský příběh a snažím se proto ke své práci přistupovat maximálně zodpovědně, profesionálně a přitom citlivě a s ohledem na danou situaci. 

 

Pokud Vám mohu být nápomocna s prodejem Vaší nemovitosti nebo odbornou radou z oblasti realit, neváhejte se na mne obrátit. Bude mi potěšením.

Veronika Hyhlíková

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100% - Jan Konečný REMAX rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.