Prodej rodinného domu, 181 m2, Mnetěš
Nedostupné, nevolat

Mnetěš

Nabízím vám ke koupi nadstandartní bydlení v přízemní zděné novostavbě o dispozici 6+kk s jedinečným výhledem na horu Říp. Tento rodinný dům stojí na pozemku, který má rozlohu 3 203m2 a zastavěná plocha činí 256m2. Stavba byla dokončena v roce 2022.
Na pozemku o takové ploše se fantazii meze nekladou. Pohodlně se vám sem vejde velké posezení pro rodinu a přátele, bazén i velké parkoviště a klidně i další dům. I Tento dům nabízí dostatek prostoru pro celou vaši rodinu. Po vstupu do domu se nám k pohodlnému odložení nabízí prostorné zádveří, ze kterého se dostaneme i do garáže, která má plochu 36m2. Za zádveřím se dostaneme na chodbu, která nám nabízí vstup do dalších místností. Do prostorné koupelny s oknem, která je vybavena sprchovým koutem, který je vybaven led pásky, je zde příprava pro dvoumyvadlo i velká vana. Dále se z chodby dostaneme do pokoje o ploše 14m2, další pokoj má výměru také 14m2 a menší pokoj má plochu 12m2.
Z chodby máme rovněž vstup na toaletu, která je řešena samostatně. Šatna a technická místnost má cekem 13m2, a nalezneme zde, elektrický kotel, prostor pro pračku se sušičkou, vlastní čističku vody, výlevku, bojler značky Dražice.
Obývací pokoj je spojen s kuchyňským koutem a má výměru krásných 60m2. Obývací část vám nabízí krb s výměníkem, kterým příjemně vytopíte celý dům. Krb je propojen s elektrokotlem a nabízí automatické přepínání těchto zdrojů. Tedy když vám dohoří dřevo v krbu, automaticky se vám sepne kotel a vy si tak můžete neustále užívat vyhřátého domova. Podlahové vytápění se nachází v celém domě, včetně garáže. Kuchyňská linka s kamennou pracovní deskou, obložením a led podsvícením je vybavena spotřebiči značky siemens jako je myčka, mikrovlnka, trouba, varná deska, digestoř, je zde vestavný kávovar a ohřevný šuplík. Dále zde máme domácí vestavnou vinotéku značky AEG. V kuchyni je i velice užitečný úložný prostor/ spíž. Tato je místnost je dostatečně velká i pro velký jídelní kout. Linka byla vyrobena na míru a náklady na její pořízení v době pořízení byly 750tis.korun. Z obývacího pokoje se dostaneme do ložnice, která má necelých 20m2, součástí tohoto pokoje je toaleta se sprchovým koutem. Dále je zde pracovna s výměrou 9m2.
Všechny obytné místnosti mají francouzská okna s výhledem do zahrady a obývací pokoj je vybaven HS portálem.
Dům je vybaven kamerovým systémem a z každé místnosti je možnost sledovat prostor okolo domu. Při každém pohybu vám přijde upozornění na mobilní telefon, odkud také můžete sledovat kamery. V případě potřeby tak můžete rychle a pohodlně zjistit, co se děje.
Celý dům je vybaven centrálním vysavačem značky Husky. Dům má vlastní úpravnu vody a je napojen na elektřinu, vodovod i kanalizaci. Přípojka plynu před domem.

Pokud hledáte klidné bydlení pro sebe a svoji rodinu, v blízkosti přírody, s dobrou občanskou vybaveností a s výbornou dostupností do Prahy je tato nabídka právě pro vás.

Číslo nabídky:365237Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizace, ČOV pro celý objektVoda:rozvod studené a teplé vody
Plocha užitná:181Počet podlaží:1
Stav objektu:novostavbaBudova:cihlová

O mně

 

Obchodování s realitami se věnuji již 9 let a protože mě tato práce naplňuje, rozhodla jsem se jí věnovat naplno a to s nejznámější značkou na trhu, kterou je právě RE/MAX! Zároveň jsem si vybrala naši kancelář Delux, která klade opravdový důraz na kvalitu služeb i úroveň vzdělávání v oblasti realit, což pokládám za velmi důležité.

 

Protože každý z Vás je jedinečný, soustředím se na osobní přístup a individuální požadavky. Prodej nemovitosti, ve které jste strávili velkou část svého života považuji za citlivou záležitost. Je pro mě důležité, aby obchod proběhl hladce s co největším přínosem pro Vás.

 

K prezentaci využívám profesionální fotografie, 2D a 3D půdorysy, videoprohlídky, matteterport, inzerci na nejsledovanějších realitních serverech a sociálních sítích.

 

Jsem tu pro Vás!

 

Vaše Zuzana Úhlerová

Zuzana Úhlerová

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.