Prodej pozemku pro bydlení, 834 m2, Kyjov

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

4 500 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Kyjov

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím rovinatou a prosluněnou stavební parcelu v Kyjově.
Pozemek se nachází ve velice vyhledávané atraktivní lokalitě Nětčice a jeho výměra je 834m2.

Výhodou této nabídky je již vypracovaný stavební projekt a platné stavební povolení. Je zde tedy jedinečná příležitost začít ihned stavět váš vysněný rodinný dům.

Projekt navrženého moderního domu o dispozici 5+kk s garáží i parkovacím stáním nabízí vše, co si moderní doba žádá. Průkaz energetické náročnosti budovy B.

V přízemí navrženého RD se nachází zádveří, chodba i prostorný obývací pokoj včetně kuchyňského koutu s přístupem na terasu. Dále tři pokoje s francouzskými okny orientovanými do zahrady. Koupelna s toaletou i další samostatná toaleta a technická místnost. Půda je přístupná z chodby a je zde nad garáží navržena prostorná místnost s výhledem do zahrady, která je k využití jako pracovna (24m2).

Na domě je navržena vlastní fotovoltaická elektrárna, tepelné čerpadlo, krb s krbovou vložkou. Dešťová voda má byt svedena do jímky. Elektřina, voda i kanalizace jsou na pozemku, přípojka plynu před pozemkem.

Líbí se vám představa novostavby rodinného domu v této vilové lokalitě? Domluvte si prohlídku.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce pro majitele a ten si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Uvedená výměra je pouze orientační.

Číslo nabídky:369680Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace

O mně

 

Obchodování s realitami se věnuji již 9 let a protože mě tato práce naplňuje, rozhodla jsem se jí věnovat naplno a to s nejznámější značkou na trhu, kterou je právě RE/MAX! Zároveň jsem si vybrala naši kancelář Delux, která klade opravdový důraz na kvalitu služeb i úroveň vzdělávání v oblasti realit, což pokládám za velmi důležité.

 

Protože každý z Vás je jedinečný, soustředím se na osobní přístup a individuální požadavky. Prodej nemovitosti, ve které jste strávili velkou část svého života považuji za citlivou záležitost. Je pro mě důležité, aby obchod proběhl hladce s co největším přínosem pro Vás.

 

K prezentaci využívám profesionální fotografie, 2D a 3D půdorysy, videoprohlídky, matteterport, inzerci na nejsledovanějších realitních serverech a sociálních sítích.

 

Jsem tu pro Vás!

 

Vaše Zuzana Úhlerová

Zuzana Úhlerová

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.