Pronájem bytu 1+kk, 31 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Slatina

V exkluzivním zastoupení majtelky Vám nabízíme k pronájmu nezařízený byt o velikosti 31 m2 ve 2.NP domu se 4 bytovými jednotkami.

Při vstupu do bytu se ocitneme v předsíni s věšákem, kde je prostor i pro lednici . Z předsíně je vstup do koupelny s vanou, ve které je přípojka na pračku a také do kuchyňského koutu vybaveného malou kuchyňskou linkou s plynovým dvojvařičem a odsavačem par s osvětlením.

Dále se z předsíně dostaneme i do pokoje. Podlaha pokoje je pokryta kobercem.
Byt je nezařízený (na fotografiích zařízený jen pro inspiraci), po dohodě zde však může zůstat menší ovývací stěna se stolkem na televizi.

Na patře je společný velký balkón k posezení nájemníků a na poschodí najdeme i posezení u stolku se 2 křesly.

V blízkosti domu je nákupní centrum, pošta, banka i zastávka MHD.
Parkovat je možné před domem či v přilehlých ulicích. Nastěhování je možné ihned.

Měsíční nájemné je ve výši 10.000,- + 1.500,- zálohy na energie. Je možné si připlatit i 300,-Kč na televizi a internet od UPC.

Majitelka požaduje vratnou jistotu ve výši 11.000,-, RK 11.000,-+DPH. Veškeré dotazy Vám ráda zodpoví makléřka nabídky.

Byt je k nastěhování od konce prosince 2021, popř. od 1.1.2022.

Číslo nabídky:329342Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2Typ:

Pronájem

Počet podlaží:2Podkategorie:

1+kk

Plyn:plynovodJednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

O mně

 

V realitách pracuji již několik let. Svou práci, která splňuje vše, co jsem očekávala, jsem spojila se značkou známou na celém světě, protože je zárukou priorit, které i já v životě uznávám: profesionalitou, spolehlivostí, etickým a férovým jednáním. Proto byl RE/MAX  a kancelář RE/MAX Delux v Brně jasnou volbou.

 

Každý obchodní případ, prodej, koupě i pronájem nemovitosti, je spojený s jiným životním příběhem. Snažím se, aby mí klienti cítili důvěru, bezpečí a měli jistotu, že pro ně udělám maximum a že jejich příběhy, sny a přání, mě skutečně zajímají. Mí klienti oceňují nejen profesionalitu, vzdělání v oblasti práva, ekonomie, nových technologií a časovou flexibilitu, ale i empatii, s jakou k nim přistupuji.

 

To, že se ke mně klienti vrací a doporučují mě svým blízkým a přátelům je pro mě největším oceněním.

 

Práce s lidmi, kterým pomáhám projít náročným procesem prodeje či pronájmu nemovitostí bez starostí a k jejich maximální spokojenosti, mě opravdu naplňuje.

 

Energii, kterou vkládám do své práce, čerpám i ze své rodiny. Jsem maminkou 2 kluků. Starší má již vlastní rodinu, mladší studuje na brněnském gymnáziu a je aktivním sportovcem. I díky tomu většinu volného času věnuji právě vnoučátkům a fandění na baseballových turnajích.

Bohdana Polgárová

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný makléř ISO_detail_1.1 Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.