🏡 20_Delux podcast 🔴 Další prázdninový speciál 🔥 Jak vnímají bydlení děti❓ A co je pro ně důležité❓

Rozhovor s 👉 Gabrielem budoucím páťákem a 👉 Tomášem Šimkem, majitelem realitní kanceláře RE/MAX Delux = na téma: Bydlení z pohledu dětí❓A co je pro ně důležité❓ ✅

Co se dozvíte v našem rozhovoru❓

✅ Co by mělo splňovat bydlení pro děti❓

✅ Kde by chtěl Gabriel bydlet❓

✅ Kolik si asi myslí, že stojí nemovitosti dítě❓

✅ Jak by měl být ideálně veliký dům❓

✅ A je lepší dům anebo byt❓

✅ Jak by měl být veliký pokoj pro dítě❓

Odpovědi na tyto otázky a mnohem více se dozvíte v tomto video Delux podcastu ✔️

Video verse podcastu

Audio verse podcastu

#remax #delux #realitní #kancelář #brno #nemovitosti #reality #rk #hypoteční #podnikánívrealitách #podnikání #podnikatel #poradce #kariéra #finanční #hypotéka #hypotecniporadce #realitnikariera #realitníkancelář #realitnímakléř #makler #homestaging #reality #prodej #bytu #domu #pozemku #vizualizace #videoprohlídka #homestaging #staging #home #ceny #vývoj #trhu #analýza #křenová

20.7.2022

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 120 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V říjnu 2023 jsem byla 3.neúspěšnějším makléřem v ČR a 2. nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 17-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

 

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

 

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom_202310 100_percent Ocenění_club 2019 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.