Prodej zahrady, 3178 m2, Závist
Nedostupné, nevolat

Závist

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme pozemek v k.ú. 695084 Závist, okres Blansko. Celková výměra pozemku je 3 178 m2. Pozemek se prodává pouze jako celek. Nachází v bezprostřední blízkosti zastavitelného území v obci Závist, 20 km severně od Brna směr na Svitavy u silnice I/43. Inženýrské sítě se nacházejí na hranici pozemku, dle Územního plánu v tuto chvíli nejsou parcely stavební.

Pozemek

Předmětem prodeje jsou níže uvedené parcely:
č. 39 – 1 174 m2 – trvalý travní porost
č.40 – 508 m2 – orná půda
č.42 – 252 m2 – zahrada
č.136/10 – 1 244 m2 – trvalý travní porost

Na části parcel 39, 40, 41 současní majitelé dali souhlas Ředitelství silnic a dálnic s umístěním stavby I/43 Závist, stoupací pruh vč. objektů s ní souvisejících na svých pozemcích.
https://mapapp.rsd.cz/Upload/Stavby/476/infoletak_s43-zavist-stoupaci-pruh.pdf
Jako kompenzaci mají od roku 2015 vyjednanou částku 250 000,- Kč + inflaci což v tuto chvíli je cca 300 000,- Kč. Dalším požadavkem je zřízení sjezdu k pozemku p.č.41.
Odkup je možné zrealizovat v celé ploše vyjma pruhu pro budoucí možné zřízení příjezdové komunikace na pozemku p.č.41,40,39 podél hranice s pozemkem p.č.38.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Pozemek je určitě vhodná investice do budoucna. Zaujal Vás tento pozemek, zavolejte mi a já Vám sdělím více.

Číslo nabídky:320663Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost
Doprava:silnice, MHD, autobus

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 125 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V březnu 2024 jsem byla nejlepším makléřem naší kanceláře DELUX a nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 18-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom 2 _březen Diplom -březen Diplom_202310 100_percent 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.