Prodej bytu 3+1, 66 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Žabovřesky

Rádi byste bydleli v bezprostřední blízkosti lesa, ale zároveň kousek od centra Brna? V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji pěkný byt 3+1 v OV na ulici Šmejkalova, Brno – Žabovřesky u Wilsonova lesa. Byt se nachází ve 2. NP bez výtahu a je po částečné rekonstrukci (kuchyň, koupelna).
Celková využitelná plocha bytu: 66 m2

Dispozice bytu zahrnuje předsíň (6 m2), kuchyň (9,8 m2), spíž (0,5 m2), obývací pokoj (20 m2), ložnici (16 m2), pracovnu (8,7 m2), koupelnu (3 m2) a samostatné WC (0,7 m2).
Větší balkon (2,5 m2) z ložnice nabízí krásný výhled do Wilsonova lesa, zatímco menší balkon (1,5 m2) s výhledem do vnitrobloku je přístupný z kuchyně.
Byt je nabízen jako nezařízený. Moderní kuchyňská linka bez elektrospotřebičů je součástí prodeje.
Orientace pokojů je ideální pro denní využití - obývací pokoj a ložnice s větším balkonem jsou orientovány na východ, kuchyně a pracovna, menší balkon na západ. Pracovna a obývací pokoj mají samostatné vstupy, do ložnice je vstup z obývacího pokoje. Dveře mezi těmito pokoji jsou vybourané, pokoje lze buď propojit nebo oddělit posuvnými dveřmi.

K bytu náleží sklep o výměře 3,9 m2.

Bytový dům:
Jde o prvorepublikový cihlový dům v těsné blízkosti Wilsonova lesa. Původně rodinný dům je po částečné rekonstrukci (nové rozvody vody, nový kompenzační kotel, nová plastová okna - trojskla a balkonové dveře, zateplení domu).
V domě není výtah.
PENB: klasifikační třída C, celková dodaná energie B – velmi úsporná
Parkování:
Bezproblémové parkování před domem, ve velice klidné ulici. Modré parkovací zóny.
Výborná dostupnost městské dopravy a okolní infrastruktury, včetně obchodů, restaurací a zelených ploch, dělá z tohoto bytu skvělé místo pro život.
Financování:
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu §1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Je to ta pravá nemovitost, kde chcete žít a zrealizovat si svůj sen o bydlení?
Zavolejte mi a domluvte si svůj čas prohlídky. Těším se na Vás!

Irena Šifaldová

Číslo nabídky:373658Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Podkategorie:

3 + 1

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

O mně

Mojí celoživotní zálibou jsou cizí jazyky. Studovala jsem němčinu, ruštinu a italštinu na FF Brno a svoji první živnost jsem zakládala už v minulém století - samozřejmě na překlady a tlumočení. Své znalosti jsem později využila v přípravě a realizaci evropských dotačních projektů a zákaznickém servisu nadnárodní firmy. Celý život se vzdělávám, a proto spolupracuji s RE/MAX. Reality jsou komplexní obor a ve hře jsou často celoživotní úspory klienta. Proto je v RE/MAXU od makléřů vyžadována vysoká úroveň vzdělání a pečlivá příprava.

 

Rozumím významu nemovitostí a ke každému prodeji přistupuji, jako by šlo o můj vlastní projekt. Ať už jde o koupi nového domova pro Vaši rodinu, prodej domu po rodičích, s nímž Vás pojí spousta vzpomínek, nebo podnikatelskou investici do komerční nemovitosti - vždy jde o vážné rozhodnutí, zahrnující velké emoce i mnoho praktických a technických otázek. Tým kanceláře Delux a já Vás podpoříme v každé jednotlivé fázi Vaší realitní transakce.

 

Jednou z mých nejsilnějších stránek je empatie vůči klientům a pochopení jejich aktuální životní situace. Umím být prostředníkem v dialogu a jako máma čtyř dětí jsem zvyklá být druhému oporou ve správný čas a na správném místě. Hodnoty jako spolehlivost, kompetentnost, poctivost a důvěra jsou pro mě nezbytnou součástí každého obchodního vztahu.

 

Pomůžu Vám najít nový domov, prostory pro podnikání nebo investiční pozemek. Vždyť často jde o jedno z nejdůležitějších rozhodnutí v životě člověka a celé rodiny nebo firmy. S radostí na sebe vezmu starost o všechny formální i praktické náležitosti. Na Vás bude jenom si vybrat. S podporou sítě RE/MAX Vám pomůžu udělat tento důležitý krok.

 

Ať už je pro Vás realitní transakce vypořádáním se s minulostí, nebo vykročením do budoucnosti, ráda budu v této důležité chvíli stát na Vaší straně!

Mgr. Irena Šifaldová

Makléř

Certifikáty

remax_silver remax_aukce realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.