Prodej bytu v osobním vlastnictví 27,5 m2, Brno - Královo Pole
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Královo Pole

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi byt v OV o dispozici 1+1 s výměrou 27,5 m2 na ulici Dobrovského v městské části Královo Pole.

Srdečně Vás zveme na Open-House bytové jednotky, která se nachází ve zvýšeném 1.NP/3.NP cihlového domu, který prošel v roce 2014 kompletní revitalizací.

Za vstupními dveřmi je prostorná předsíň s praktickou vestavěnou skříni, vstup do vyzděné koupelny s masážním sprchovým koutem, toaletou, otopným žebříkem i úložným prostorem.

Kuchyně o výměře 8,1 m2 je vybavena kuchyňskou linkou, plynovým sporákem i jídelním stolem.

Obývací pokoj nabízí 14,3 m2, šatní skříň, dvoulůžkovou postel, komodu, toaletní stolek a krásný výhled do zeleně.

Byt může na přání kupujícího zůstat kompletně vybavený. Je tedy připravený splnit Vaše potřeby k bydlení, tak i účel zajímavé investice.

K bytové jednotce náleží z větší části vyzděná sklepní kóje o výměře 4 m2 a mile Vás překvapí i nízké náklady na bydlení, které činí pouhých 2 450,-Kč/měs. vč. FO.

O teplo i ohřev vody se stará plynový kotel značky Thermona.

Brněnská část Královo Pole nabízí kompletní občanskou vybavenost. V těsné blízkosti domu najdeme dětská hřiště, školy, školky, obchody, restaurace a v neposlední řadě i areál Dobrák, ve kterém najdeme širokou nabídku relaxačních i volnočasových aktivit.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
V této chvíli probíhá zpracování PENB, proto než-li bude vyhotoven, uvádíme ze zákona tř."G"

Číslo nabídky:284691Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Podkategorie:

1+1

Plyn:PlynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:KanalizaceVoda:Dalkovy rozvod
Sklep:Ano (4 m2)Elektřina:230 V
Stav objektu:Velmi dobryTopení:Ustredni - plynove
Budova:CihlovaVlastnictví:

Osobni

Doprava:Vlak, Dalnice, Silnice, MHD, Autobus

O mně

 

Ve světě realit působím jíž přes 10 let a mám za sebou desítky realizovaných obchodních případů. Za své služby svým klientům ručím, vždy se ke své práci stavím profesionálně, zodpovědně a s tou největší péčí. Realitní činnost je mým koníčkem, radostí a životním stylem.

Vytvářím Home-Staging, točím video-prohlídky, využívám profesionálního fotografa, zajišťuji 2D i 3D půdorysy, inzeruji na nejsledovanějších realitních serverech, pracuji na sociálních sítích, objednávám letákové kampaně...vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za tu nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.

Mým cílem je dělat reality jinak - kvalitně! Proto jsem si zvolil RE/MAX, jednu z nejsilnějších značek na světovém trhu realit. Je pro mě velice důležité neustále se zdokonalovat, vzdělávat se, učit se a toho se mi v RE/MAX dostává v té nejvyšší kvalitě.

Moje časová flexibilita, preciznost, znalosti, zkušenosti a další mé vlastnosti jsou mojí vizitkou, na které si velice zakládám. Každý můj spokojený klient je mým doporučením a výsledkem mé práce.

Za každým prodejem nemovitosti se skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani Vy, ani Váš makléř.

Jan Konečný

Makléř

Certifikáty

HALLofFAME TOP CLUB GOLD - Jan Konečný REMAX 100_percent PLATINUM - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.