Prodej rodinného domu, 83 m2, Újezd u Brna
Nedostupné, nevolat

Újezd u Brna

Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku a projít si 3D virtuální prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům o aktuální dispozici 2+1 s prostorným, zatravněným dvorem, s velkou zahradou se vzrostlými stromy a s půdou, která vybízí ke zbudování podkrovního bydlení.

Výstavba rodinného domu se datuje k roku 1930.
Zastavěná plocha a nádvoří má výměru 297 m2 a zahrada se pyšní svojí výměrou 542 m2.
Celková plocha pozemků tak čítá 839 m2

Uliční šíře domu je 10 m, na výstavbu byly použity pálené cihly a tloušťka obvodového zdiva je 50 cm.

Dům dělí od obecního chodníků krásná, oplocená předzahrádka.

Za vstupními dveřmi je prostorná, dlouhá chodba se vstupem do obytné části i na verandu.
Aktuální dispozice domu je 2+1 a skládá se z prostorné jídelny, obývacího pokoje a ložnice.
Pokoje jsou neprůchozí, z jídelny se dostaneme do chodbičky, která nabízí vstup do koupelny, do již zmíněné ložnice, na verandu, ale i ke schodům, které nás dovedou na překrásnou půdu, která přímo vybízí ke zbudování obytného podkroví.

Stylová veranda nám nabízí vstup na samostatnou toaletu, ale především nám poskytne překrásný výhled na zatravněný dvůr, který ocení každý milovník grilování.
Na dvoře najdeme i dílnu s úložným prostorem pro zahradní nářadí.

Milovníci zahradničení si přijdou na své hned za dvorní bránou, která nám odkryje překrásnou, oplocenou, rovinatou zahradu se vzrostlými ovocnými stromy, záhonky a dostatkem místa pro vlastní realizaci.

Jste-li vlastníky tak krásné nemovitosti s tak bohatou zahradou, tak nesmí přijít na zmar ani jedna dešťová kapička, a proto zde najdeme velké nádrže, do kterých jsou svedeny dešťové okapy.

Zahrada nese své plody, a proto nesmíme zapomenout zmínit sklep, který se nachází pod větší částí domu. Je rozdělený na tři velké komory a pohodlně zde uskladníte vše potřebné.

Dům je napojený na všechny inženýrské sítě, a to jak na obecní vodovod, plynovod, tak i na kanalizaci a elektřinu.

Obec Újezd u Brna je velice žádanou a oblíbenou lokalitou pro rodinné bydlení a jak jistě víte, tak od města Brna nás dělí necelých 15 km. Přímo v Újezdu u Brna najdeme obchody, školu, školku, dětská hřiště, lékárnu, výbornou restauraci, kostel sv. Petra a sv. Pavla a v neposlední řadě je třeba zmínit, že veřejná obslužnost je zde zajištěna jak autobusovou, tak i železniční dopravou.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:342780Plocha užitná:83
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:zdroj pro celý objekt, dálkový vodovodElektřina:230 V, 380 V
Stav objektu:dobrýBudova:cihlová

O mně

 

Ve světě realit působím jíž přes 10 let a mám za sebou desítky realizovaných obchodních případů. Za své služby svým klientům ručím, vždy se ke své práci stavím profesionálně, zodpovědně a s tou největší péčí. Realitní činnost je mým koníčkem, radostí a životním stylem.

Vytvářím Home-Staging, točím video-prohlídky, využívám profesionálního fotografa, zajišťuji 2D i 3D půdorysy, inzeruji na nejsledovanějších realitních serverech, pracuji na sociálních sítích, objednávám letákové kampaně...vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za tu nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.

Mým cílem je dělat reality jinak - kvalitně! Proto jsem si zvolil RE/MAX, jednu z nejsilnějších značek na světovém trhu realit. Je pro mě velice důležité neustále se zdokonalovat, vzdělávat se, učit se a toho se mi v RE/MAX dostává v té nejvyšší kvalitě.

Moje časová flexibilita, preciznost, znalosti, zkušenosti a další mé vlastnosti jsou mojí vizitkou, na které si velice zakládám. Každý můj spokojený klient je mým doporučením a výsledkem mé práce.

Za každým prodejem nemovitosti se skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani Vy, ani Váš makléř.

Jan Konečný

Makléř

Certifikáty

HALLofFAME TOP CLUB GOLD - Jan Konečný REMAX 100_percent PLATINUM - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.