Prodej bytu 2+1, 59 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Žabovřesky

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.
Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku.

Pokud hledáte byt s možností rekonstrukce v klidné lokalitě s dobrou dostupností obchodů a veřejné dopravy, tento byt na Šumavské ulici v Brně-Žabovřeskách, pro vás může být ideální volbou.

Byt s dispozicí 2+1 se nachází na Šumavské ulici v klidné části Brno-Žabovřesky. Má celkovou výměru 64,47 m2 a nachází se ve 4. nadzemním podlaží. Nabízí kuchyň (9,60 m2), předsíň (8,50 m2), koupelnu (2,75 m2), samostatné WC (0,85 m2), prostornou spíž (0,62 m2) a dva pokoje (16,90 m2 + 15,15 m2), které lze využít podle vlastních potřeb.

V rámci bytu je také k dispozici v 1.PP zděný sklep o výměře 5,45 m2.
Vytápění je ústřední.
Bytový dům má výtah. Schodiště bytového domu je vybaveno nájezdovou rampou pro vozíčkáře.
Parkování je možné v rezidenční zóně ve vnitrobloku nebo na zóně C. V okolí se nachází množství obchodů jako je Lidl, Billa, Tesco, stejně jako Pošta, Lékárna, bankomat, a také spousta restaurací a příjemných kaváren. Centrum města je snadno dostupné pomocí MHD, ze zastávky Klusáčkova nebo Tábor, přibližně do 10 minut.

I přesto, že současný stav bytu umožňuje okamžité užívání, se podívejte na naše vizualizace pro inspiraci, jak by byt mohl v budoucnu vypadat.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Zavolejte mi. Budu se na Vás těšit na osobní prohlídce bytu. Jana Barabášová RE/MAX Delux

Číslo nabídky:369239Plocha užitná:59
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4
Typ:

Prodej

Počet podlaží:7
Podkategorie:

2 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

O mně

 

Na trhu s nemovitostmi se pohybuji od r. 2007, stále se vzdělávám a to nejen v tomto oboru.

 

Miluju svoji rodinu, psa, přátele a svoji práci. U běhání relaxuji stejně tak jako u dobrého jídla. Věnuju se rodinným konstelacím a tomu, co mi dává smysl.

 

Na první pohled se zdá být oblast realit jako „tvrdý business“, avšak je vždy na každém člověku, jaký zvolí přístup. Rozhodla jsem se provázet klienty tímto celým procesem především bezpečně, tedy tak, jak si daná situace právě vyžaduje, a také jaký přístup bych si přála já sama!

 

Díky tomu Vám mohu nabídnout odborné znalosti a cenné zkušenosti. Zakládám si na osobním přístupu a lidskosti. Dělat totiž práci s láskou, která mě naplňuje, je mým posláním!

 

Zastávám názor, že správnou a jedinou dlouhodobou vizí, je maximální spokojenost všech zúčastněných stran. Své služby Vám garantuji! Abyste se Vy mohli s klidem věnovat své rodině, práci či koníčkům.

 

Bude mi ctí s Vámi spolupracovat a tvořit základ pro Váš nový DOMOV, PROJEKT nebo jen INVESTICI!

 

Obraťte se na mě s prodejem nebo pronájmem Vaší nemovitosti, stejně jako s nezávaznou konzultací, tržním odhadem nemovitosti či odhadem pro účely dědického řízení.

 

Jsem tu pro Vás!

Jana Barabášová

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.