Prodej rodinného domu, 107 m2, Blansko
Nedostupné, nevolat

Blansko

Moderní a prostorný, přízemní dům v klidné a příjemné lokalitě. Ve výhradním zastoupení majitelů pro vás mám novostavbu z března roku 2019 s platnou zárukou, s dispozicí 5 + kk v Blansku, části Těchov. Dům zůstává plně vybaven nábytkem a spotřebiči. Užijte si video-prohlídku a také matterport / 3D prohlídku domem.

Jedná se o difuzně otevřenou dřevostavbu, která byla pečlivě navržena a postavena s důrazem na kvalitu a pohodlí. Nabízí veškeré moderní vybavení a prostorné interiéry, které poskytují komfortní bydlení pro celou rodinu.

Všechny pokoje jsou plné světla. Moderní kuchyně je plně vybavena veškerými spotřebiči, sporákem značky Mora, troubou značky Whirlpool, digestoří značky Electrolux, mikrovlnou troubou značky Whirlpool, lednicí značky Samsung a myčkou značky Electrolux, a nabízí dostatek úložného prostoru. Koupelna je vybavena vanou i sprchovým koutem. V pokojích je podlaha laminátová. V chodbě a obývacím pokoji je podlaha vinylová, v koupelně, vstupní chodbě a na samostatné toaletě s bidetovým elektrickým sedátkem, je dlažba. V dětských pokojích je položen koberec. V domě našla využití i praktická pracovna s výhledem na zahradu. Obývací pokoj se vstupem na terasu, kterou stíní praktická elektrická markýza, je zařízen nábytkem z jedné sady společně s jídelním stolem.

Kotel je vybaven záložním zdrojem energie a to znamená, že je zjištěno teplo a teplá voda i při výpadku proudu. Střecha domu je pokryta pálenou střešní taškou Tondach.

Parkování či úložný prostor nabízí garáž s orientační výměrou 20 m2. Vjezd do garáže je přes elektrická vrata a vstup je i ze zadní části plastovými dveřmi. Parkování je dále možné i na pozemku před garáží či za domem na podélných parkovacích místech, ta jsou ve vlastnictví města Blanska.

Zahrada obklopující dům slouží pro relaxaci, trávení času s rodinou a přáteli. Na větší části pozemku je navezena ornice, díky které můžete využít pěstování dle svých představ.

Energetický štítek domu je třídy "B". Náklady domu (elektřina, plyn i voda) jsou celkově ve výši cca 2 410 Kč /měs. Elektrický rozvaděč v domě je jak 200V, tak i 400V.

Okres Blansko je ideální pro ty, kteří ocení přírodu a klid a současně blízkost . Můžete si užívat krásné výlety, objevovat okolní kopce a údolí. Současně máte veškeré potřebné služby, obchody a restaurace v dostupné vzdálenosti. Mateřská školka je 3 minuty pěší chůzí od domu a výběr základních škol v 8 minut autem vzdáleném Blansku.
Pokud hledáte nové a moderní bydlení v klidné lokalitě, tato novostavba je právě pro vás. Zavolejte mi, ráda se s vámi uvidím na osobní prohlídce nemovitosti, realitní makléřka Jana Barabášová RE/MAX Delux.

Číslo nabídky:374593Plocha užitná:107
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:novostavbaBudova:dřevěná
Voda:rozvod studené a teplé vodyElektřina:230 V, 380 V
Doprava:silnice, autobus

O mně

 

Na trhu s nemovitostmi se pohybuji od r. 2007, stále se vzdělávám a to nejen v tomto oboru.

 

Miluju svoji rodinu, psa, přátele a svoji práci. U běhání relaxuji stejně tak jako u dobrého jídla. Věnuju se rodinným konstelacím a tomu, co mi dává smysl.

 

Na první pohled se zdá být oblast realit jako „tvrdý business“, avšak je vždy na každém člověku, jaký zvolí přístup. Rozhodla jsem se provázet klienty tímto celým procesem především bezpečně, tedy tak, jak si daná situace právě vyžaduje, a také jaký přístup bych si přála já sama!

 

Díky tomu Vám mohu nabídnout odborné znalosti a cenné zkušenosti. Zakládám si na osobním přístupu a lidskosti. Dělat totiž práci s láskou, která mě naplňuje, je mým posláním!

 

Zastávám názor, že správnou a jedinou dlouhodobou vizí, je maximální spokojenost všech zúčastněných stran. Své služby Vám garantuji! Abyste se Vy mohli s klidem věnovat své rodině, práci či koníčkům.

 

Bude mi ctí s Vámi spolupracovat a tvořit základ pro Váš nový DOMOV, PROJEKT nebo jen INVESTICI!

 

Obraťte se na mě s prodejem nebo pronájmem Vaší nemovitosti, stejně jako s nezávaznou konzultací, tržním odhadem nemovitosti či odhadem pro účely dědického řízení.

 

Jsem tu pro Vás!

Jana Barabášová

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.