Výkup nemovitostí v původním stavu

Existují nejrůznější typy nemovitostí, od luxusních až po zanedbané. Ale i tyto horší nemovitosti mají svou cenu. Když někdo vlastní dům, byt nebo jinou nemovitost, která nevypadá moc vábně, možná ani nestojí za to, nějak ji extra měnit, opravovat, aranžovat, vyklízet. Faktem je, že některé realitní kanceláře právě takové horší nemovitosti vykupují, protože mají v úmyslu do nich investovat a poté je výhodně prodat.

Takový výkup zanedbané nemovitosti je nakonec výhodný pro obě strany. Majitel nemusí nic řešit a investovat do své nemovitosti další peníze, jen aby ji následně prodal, a realitka má zase nemovitost, kterou může opravit a vydělat na jejím prodeji.

Výkup nemovitostí v původním stavu je přesně tím, co investiční realitní kanceláře hledají. Samozřejmě si vše důkladně prohlédnou a promyslí, ale když se dohodnete na ceně, jsou často schopné ji vyplatit okamžitě bez zdlouhavé byrokracie. To hodně lidí obzvláště v dnešní době ocení. Navíc se v takovém případě počítá s tím, že je nemovitost v původním stavu, tedy je zde potřeba spousta věcí opravit, vyklidit, vymalovat apod.

Jestliže máte nemovitost, kterou byste rádi prodali, pak je nejlepší oslovit některou zkušenou realitní kancelář. Buď vám ji pomůže obratem prodat nebo ji dokonce od vás sama vykoupí. Nejdůležitější je však udělat první krok a některou realitku nezávazně oslovit. Už během první schůzky zjistíte, jakou má vaše nemovitost cenu.

15.11.2021

O mně

 

K realitám jsem se dostala v době, kdy jsem řešila těžkou životní situaci. Práce s nemovitostmi byla vždy mým snem a v době, kdy jsem hledala takovou práci, abych byla časově nezávislá kvůli dětem, přišla nabídka z RE/MAX Delux. Koncept RE/MAXu, který je založený na neustálém vzdělávání a mnohaletých zkušenostech mě uchvátil natolik, že jsem neváhala. Chci pomáhat lidem a to se mi splnilo, pomáhám lidem plnit sny o bydlení, což je základ pro jejich pohodu a štěstí.

 

Práce s realitami není jen práce, je to životní styl, neustálé řešení nových a nových situací spojených s prodejem a převodem nemovitostí. A to mě moc baví, žádný stereotyp. Ke každému klientovi přistupuji individuálně s ohledem na jeho potřeby.

 

Pokud i Vy chcete prodat svoji nemovitost v co nejkratším čase a za co nejvyšší cenu, tak mě neváhejte kontaktovat. Ráda si s Vámi domluvím osobní schůzku, na které probereme veškeré možnosti spolupráce :)

Lada Peková

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.