Prodej garáže, 18 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno

Ve výhradním zastoupení majitelů prodávám garáž nacházející se v městské části Brno - Lesná, u ulice Barvy. Tato cihlová garáž disponuje velmi dobrým stavem a zastavěnou plochou o rozloze 18m². Díky své poloze nabízí možnost pohodlného uložení vašeho vozidla či dalšího majetku. Garáž se nachází v klidné lokalitě, která je dobře dostupná. Ideální pro ty, kteří hledají bezpečné a soukromé parkování ve městě.

Průjezd do garáže má výšku 2 metry a šířku 2,4 metrů.
Rozměry garáže jsou V: 2,35 m; Š: 2,7 m; H: 5,8 m.
V garáži je zavedena elektřina s vlastním elektroměrem.

S garáží je spojen také spoluvlastnický podíl na budově, ve které se garáž nachází o velikosti 1/18.
Dále také podíly na příjezdových cestách a to na:
- p.č. 1018/2 o velikosti 1/88 z 374 m2;
- p. č. 1015/5 o velikosti 1/20 ze 73 m2;
- p. č. 1018/55 o velkosti 1/25 z 20 m2 a
- p.č. 1018/70 o velikosti 1/25 z 284 m2.

S vlastnictvím jsou spojeny roční poplatky cca 1.700 Kč.

Uvedené výměry jsou pouze orientační.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce pro majitele a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Číslo nabídky:384754Plocha užitná:16
Kategorie:

Ostatní

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitostStav objektu:Velmi dobrý
Budova:Cihlová

O mně

 

K realitám jsem se dostala v době, kdy jsem řešila těžkou životní situaci. Práce s nemovitostmi byla vždy mým snem a v době, kdy jsem hledala takovou práci, abych byla časově nezávislá kvůli dětem, přišla nabídka z RE/MAX Delux. Koncept RE/MAXu, který je založený na neustálém vzdělávání a mnohaletých zkušenostech mě uchvátil natolik, že jsem neváhala. Chci pomáhat lidem a to se mi splnilo, pomáhám lidem plnit sny o bydlení, což je základ pro jejich pohodu a štěstí.

 

Práce s realitami není jen práce, je to životní styl, neustálé řešení nových a nových situací spojených s prodejem a převodem nemovitostí. A to mě moc baví, žádný stereotyp. Ke každému klientovi přistupuji individuálně s ohledem na jeho potřeby.

 

Pokud i Vy chcete prodat svoji nemovitost v co nejkratším čase a za co nejvyšší cenu, tak mě neváhejte kontaktovat. Ráda si s Vámi domluvím osobní schůzku, na které probereme veškeré možnosti spolupráce :)

Lada Peková

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.