Prodej rodinného domu, 100 m2, Milotice
Nedostupné, nevolat

Milotice

Vítejte v Miloticích,
v obci, která je známá nejen svým zámeckým areálem z 18. století.

Ve výhradním zastoupení mám pro Vás v nabídce skvělou investiční příležitost v podobě rodinného domu k rekonstrukci nebo k demolici. Dům má zastavěnou plochu a nádvoří o výměře 207 m2.

Potenciál této nemovitosti spočívá v jejím umístění, nachází se přímo naproti zámeckým zahradám na příznačné ulici Zámecké, které je hlavní silnicí a zároveň také vyhledávanou cyklostezkou. Další výhodou je možnost využívat dům jak pro své podnikatelské účely, tak také pro své vlastní bydlení. V případě rekonstrukce se nabízí vybudování obytného podkroví, v tom případě můžete v přízemí podnikat a v podkroví bydlet.
V minulosti byla stavba využívána jako prodejna smíšeného zboží a hospoda.

Dle územního plánu je parcela na které nemovitost leží stanovena jako smíšená plocha bydlení a občanské vybavenosti.

Milotice jsou obec s širokou historií, kromě zámeckého areálu se zde nachází také barokní kostel Všech svatých, dále obcí prochází celá řada vyhledávaných cyklostezek. Mimo to jsou Milotice známy svou kulturou, každoročně se zde koná Národopisný festival kyjovského Dolňácka, se kterým je spojen proslulý košt vína v nedalekých Šidlenách. Kyjov je vzdálen cca 6 km a do Hodonína je to 13 km.

V případě, že Vás nemovitost zaujala, tak mne neváhejte kontaktovat

Číslo nabídky:350459Kategorie:

Komerční prostory

Podlaží umístění:1Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:špatnýBudova:cihlová
Doprava:silnice, autobus

O mně

 

Jmenuji se Lukáš Trunkát, jsem certifikovaný realitní makléř a pro své klienty jsem připraven vyjednat vždy jen ty nejlepší podmínky ať už jde o prodej, koupi nebo pronájem nemovitostí.

 

Realitní činnost je práce s lidmi, a to je jeden z důvodu proč jsem si tento obor vybral. Rád poznávám nové lidi a baví mě práce s nimi. Jsem člověk jako každý jiný, dokážu se vcítit do druhých, pochopit jejich potřeby a přání. Díky tomu, jsem schopný každému svému klientovi poskytnout maximální pomoc jak po profesní, tak i osobní stránce.

 

Své jméno jsem se rozhodl spojit s jednou z nejsilnějších značek na světovém trhu realit. Je pro mě velice důležité neustále se zdokonalovat, vzdělávat se, učit se a toho se mi v RE/MAX dostává v té nejvyšší kvalitě.

 

Práce realitního makléře je mým koníčkem a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Natáčím videoprohlídky, využívám profesionálního fotografa, vytvářím Home Staging, pracuji na sociálních sítích, inzeruji na nejnavštěvovanějších realitních portálech... vše s jasným cílem - prodat Vaší nemovitost za NEJVYŠŠÍ MOŽNOU CENU k Vaší plné spokojenosti!

 

Bude mi ctí být součástí vaší velké životní změny, kterou prodej či koupě nemovitosti je.

Bc. Lukáš Trunkát

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk bronze Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.