Pronájem bytu 1+kk, 24,4 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-sever

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu byt 1+kk s krásným výhledem. Výměra bytu je 23,4 m2, byt je v 7.NP panelového domu s výtahem na Halasově náměstí (Brno-Lesná).

Byt se nachází vedle zastávky MHD (tramvaj i autobus) a nabízí komfortní bydlení ve městě a zároveň kousek od přírody. V centru Brna jste do 15 minut, cca 5 minut chůze od domu je vlakové nádraží Brno-Lesná, od domu je rychlý přístup na Brněnský okruh a dálniční síť. V okolí je dostatek parkovacích míst.

Lokalita nabízí velké množství sportovních aktivit, hned před domem je areál TJ Tesla - krytý bazén, fitness, sauna, karate. V nejbližším okolí domu se také nachází několik dalších posiloven, workoutové hřiště, basketbalové a fotbalové hřiště, lanové centrum, dětská hřiště, výběh pro psy a lesopark Čertová rokle, odkud se můžete napojit na turistické trasy do přilehlých lesů.

Byt je po rekonstrukci, čerstvě vymalovaný, s novou pračkou a ledničkou. Kuchyňská linka je nová a vybavená dvouplotýnkovým vařičem. Na chodbě jsou velké skříně, k bytu také náleží úložná kóje ve stejném patře.

9 000 Kč je nájemné, 3 222 Kč jsou zálohy na služby, 870 Kč záloha na elektřinu - celkem 13 092 Kč. Vrátná kauce (jistota) činí 15 000,- Kč. Odměna pro RK je 11 000,- Kč + DPH (13 310,- Kč s DPH).

Byt je připravený k nastěhování ihned. Libí se Vám nabídka? Napište mi a domluvte si svůj čas prohlídky.

Číslo nabídky:381836Plocha užitná:24.4
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:7
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:15
Podkategorie:

1 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Stav objektu:Velmi dobrýBudova:Panelová
Vlastnictví:

Osobní

O mně

 

Jsem profesionální realitní makléřka a průvodkyně v labyrintu nemovitostí.

 

Svým klientům pomáhám najít cestu k vysněnému domovu a překonat překážky na cestě k úspěšnému prodeji nebo pronájmu.

 

Bez ohledu na to, zda hledáte nové bydlení, investiční příležitost nebo chcete výhodně prodat či pronajmout svoji nemovitost, pomohu Vám dosáhnout Vašich cílů.

 

 Mým posláním je poskytnout nejlepší možné služby. Zabývám se pečlivě každým detailem realitní transakce, abych zajistila optimální výsledky.

 

Jsem připravena odpovědět na Vaše dotazy, vysvětlit Vám každý krok, abyste se cítili pohodlně a informovaně během celého procesu.

 

Nečekejte déle a kontaktujte mě ještě dnes, abychom společně začali plánovat Vaše úspěšné realitní dobrodružství!

MgA. Marie Pšenicová

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista rmx-cms 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.