Prodej pozemku pro bydlení, 450 m2, Říčany

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

3 990 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Říčany

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme ke koupi krásný pozemek pro výstavbu rodinného domu v žádané lokalitě obce Říčany u Brna.
Pozemek se nachází na ulici Panská Zahrada v blízkosti centra obce. Momentálně prochází zaměřením a vymezováním, velikost bude cca 450 - 480 m2. Veškeré sítě v blízké dostupnosti.

Pokud hledáte vysněné místo pro stavbu rodinného domu a pro život, tak právě toto místo může být to pravé. V rychlé dostupnosti do Brna, nájezd na D1 vzdálený 1,1 km. Veškerá občanská vybavenost, škola, školka, lékaři, lékárna, obchody, restaurace, sportovní vyžití apod. Pokud takové místo hledáte tak si pospěšte.

Nabízíme také možnost sjednání výhodného hypotečního úvěru.
Majitelé si vyhrazují právo vybrat kupující dle jimi zvolených kritérii.
Pro více informací či domluvit si prohlídku neváhejte kontaktovat makléře.

Číslo nabídky:382124Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace

O mně

 

Jsem rád, že můžu být součástí týmu realitních profesionálů v RE/MAX Delux. Týmu, který sdílí stejné etické hodnoty, kterých se držím i já celý život! V tomto případě mám na mysli etické hodnoty, jak jednat s lidmi a vést realitní obchod tak aby byli klienti maximálně spokojeni.

 

Díky prvotřídnímu vzdělání v oblasti realit, které nekončí jedním certifikátem, ale neustále pokračuje jsem se stal profesionálem, jakým jsem chtěl být. RE/MAX know-how jak nejlépe prodat, koupit nebo pronajmou nemovitost není „formou pokus omyl“ ale kvalitní vzdělávací proces od těch nejlepších realitních makléřů nejen z ČR!

 

Rád bych Vám proto nabídl realitní služby důvěryhodně, bezpečně a profesionálně. V případě potřeby mě neváhejte kontaktovat!

Bc. Miroslav Klepáček

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.