Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu zateplenou, uzavřenou halu o CP 1100 m2, nacházející se ve střeženém průmyslovém areálu u Brna, nedaleko OC Olympie a dálnice, mimo samotnou obec.

Hala je vhodná např. k výrobě nebo skladování, má zateplené stěny i střechu, 12 vrat vč. bočních s el. posuvem, příjezd kamionů možný ze tří stran, lze pronajmout navazující venkovní zpevněné plochy. Velikost haly 38 x 28m, výška v hřebeni 4,2m. Neomezený el. příkon vzhledem k navazující nové trafostanici, k dispozici voda (pitná i samostatně užitková) a odkanalizování. Sociální zázemí možné využít v areálové administrativní budově. Rekolaudace na sklady a výrobu vč. plastikářské a odpadářské výroby.

Možnost pronájmu venkovních navazujících zpevněných ploch. Sociální zázemí možné využít v areálové administrativní budově. Dále možnost pronájmu haly, o výměře cca 2100 m2, která bude uvolněna cca od 1.1.2023.

Areál je střežený bezpečnostní agenturou, vrátnice 24/7, příjezd kamionů, blízko dálnice Brno – Bratislava, 10 km od brněnského centra Olympie.
V areálu k dispozici nová kamionová váha a další služby vč. vysokozdvižných vozíků. U areálu zastávka integrované dopravy.
Po dohodě různé možnosti modifikací jednotlivých prostor, k dispozici též zpevněné plochy v rámci celého areálu. K dispozici nová i stará trafostanice o výkonu 2,5 MW, vlastní vodovod a povolení nakládání s odpady.

Individuální projednání, včetně možnosti další výstavby nebo využití dalšího areálu.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
247041.jpg