V exkluzivním zastoupení majitele nabízím k prodeji stavební pozemek pro náročnějšího klienta o výměře 3382 m2 v obci Bukovinka.

Jedná se o pozemek v jedinečné lokalitě, jenž je v bezprostřední blízkosti lesa a místní hájovny. Na ostatních pozemcích v této lokalitě obce již nelze stavět.

Popis pozemku:
- obdélníkový tvar, šíře 30 m, v mírném svahu

Dle platného územního plánu se jedná o stavební pozemek s inženýrskými sítěmi. K pozemku je vypracován projekt na stavbu rodinného domu.

Obec Bukovinka se nachází v malebné přírodě Moravského krasu v okrese Blansko nedaleko městyse Jedovnice, které je vyhledávanou lokalitou pro rekreaci. V Bukovince žije necelých 600 obyvatel a vyniká dobrou dopravní dostupností do Blanska, Vyškova i Brna. Je zde zachován ráz menší klidné obce s širokou občanskou vybaveností.

16 km od Bukovinky je městys Jedovnice, jenž je střediskem rekreace, turistiky a vodních sportů.
Tato lokalita je dosud prakticky nedotčena civilizací, což umožňuje přežití mnoha unikátním botanickým druhům a hnízdění vodního ptactva. Lesy navazující na rekreační oblast jsou proslulé bohatstvím hub. Na březích rybníka Olšovec si přijdou na své i milovníci sportovního rybaření a vodních sportů.

Hledáte-li pozemek, na kterém byste si mohli postavit prostorný dům v klidné lokalitě, neváhejte mě kontaktovat.
Ráda Vám sdělím více, těším se na Vás !

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno