V přímém zastoupení majitele nabízím možnost koupě pozemku o výměře cca 1000m2 určeného pro výstavbu rodinného domu. Pozemek se nachází v obci Nesovice přibližně 5km od Bučovic.

Jedná se o jeden velký pozemek, o celkové výměře 7808m2, který bude rozdělen na 4-5 menších pozemků na základě budoucího geometrického plánu, který bude vypracovaný na náklady majitele. Vzhledem k tomu, že geometrický plán v tuto chvíli není zpracovaný, je zde možnost výměru jednotlivých pozemků před zaměřením upravit dle potřeby zájemců. Inženýrské sítě jako vodovod a kanalizace vzdáleny cca 80m od pozemku, elektřina je pak na hranici. Parcela je mírně svažitá s výhledem do okolí a na nedaleký zámek.

Obec Nesovice má výbornou dostupnost do cca 5km vzdálených Bučovic a Brna autem, vlakem i pomocí integrovaného systému autobusem.

V obci se nachází mateřská i základní škola s tělocvičnou, restaurace, potraviny, kadeřnictví, auto servis a mnohé další. Kompletní občanská vybavenost potom v blízkých Bučovicích.

Nabídka je určena jak pro náročnější klienty, kteří hledají velký pozemek, tak i pro investory k vybudování několika rodinných domů.

Více informaci a termín prohlídky s Vámi rád proberu po telefonické domluvě.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno