Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízím rodinný dům v Přibyslavicích. Malebná obec s 450 obyvateli se nachází v okrese Brno-venkov. Veškerá občanská vybavenost se nachází v nedaleké Velké Bíteši (3 km), výhodou je blízké napojení na dálnici D1. Centrum Brna je asi 36 km vzdálené, to znamená asi 25 minut cesty autem. I bez auta je napojení Přibyslavic autobusem výborné, a to na obě strany (na Brno nebo na Jihlavu).

Rodinný dům v dispozici 2+1 je podsklepen, užitná plocha přízemí je asi 110 m2. Půda skýtá možnosti rozšíření obytné plochy pro budoucího majitele. K domu přiléhá velká zahrada (1513 m2) s větším koupacím jezírkem a s druhým relaxačním jezírkem pro ryby.
Dům a zahrada byly vždy udržovány a nevykazují zásadní vady v konstrukcích, ani nevyžadují jiné zásadní opravy.

Na pozemku se také nachází garáž, dílna a kůlna.

Dům byl postaven v sedmdesátých letech z pálených plných cihel, není zateplen. Střecha je původní s křidlicí a klasickým krovem, obojí je v dobrém stavu. Průkaz energetické náročnosti RD se zpracovává, proto uvádíme třídu G, ale po předběžných konzultacích je jisté, že se třída nezmění. Přestože jsou v domě osazená dřevěná eurookna, dům ani střecha nejsou zatepleny.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Vytápění domu je ústřední, plynovým kotlem, který je umístěn na chodbě, ohřev vody plynovým bojlerem. Na samostatném WC je průtokový ohřívač vody. Elektřina v domě i v garáži jak 230 V, tak 400 V.

Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a vodovod. Navíc má RD na zahradě vlastní studnu, i v letních a suchých měsících nevysychá a používá se zejména na doplňování obou jezírek a zalévaní záhonů.

V ceně městského bytu tak můžete získat bydlení v klidném, čistém, upraveném prostředí v rozumné dojezdové vzdálenosti na všechny strany. V případě více zájemců bude prodáno lepší nabídce. Neváhejte mě kontaktovat, bude mi ctí Vám tuto nemovitost nabídnout a ukázat.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
m2497-Dlouha3Db.jpg
m2497-Dlouha3Dc.jpg
02_Přibyslavice_Necid.jpg
04_Přibyslavice_Necid.jpg
05_Přibyslavice_Necid.jpg
08_Přibyslavice_Necid.jpg
06_Přibyslavice_Necid.jpg
WC.jpg
kotel.jpg
09_Přibyslavice_Necid.jpg
10_Přibyslavice_Necid.jpg
07_Přibyslavice_Necid.jpg
12_Přibyslavice_Necid.jpg
13_Přibyslavice_Necid.jpg
11_Přibyslavice_Necid.jpg