Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi hrubou stavbu luxusního bungalovu na rovinaté parcele o výměře 1 210 m2 v klidné části Městysu Černá Hora.

Zahájená výstavba moderní, nízkoenergetické novostavby bungalovu o dispozici 5+kk s garáží splňuje všechny požadavky na energetickou náročnost a díky zrcadlovému zastřešení terasy i vchodu do domu se ze základního obdelníkového tvaru stává nevšední stavba.

V kupní ceně je zahrnuta slunná parcela, základová deska včetně IS a výstavba hrubé stavby včetně vazníků, což novému majiteli v případě jeho zájmu, umožňuje i drobné úpravy interiérových příček a především pak zařízení si interiéru dle svých vlastních potřeb, požadavků i standardů.

Pro výstavbu domu jsou navrženy nejmodernější technologie, cihly Heluz, velkoformátové skleněné plochy se zapuštěnými profily, předokenní žaluzie, celoplošné podlahové vytápění, rekuperace, tepelné čerpadlo, nadstandardní tepelná izolace.

Výstavba není developerským projektem, není v satelitní výstavbě a sousedící dům ,který je navržený identicky, patří zhotoviteli - prodávajícímu, a proto nehradíte daň z nabytí nemovitosti, ale pouze z kupní ceny pozemku.

Zastavěná plocha stavby 205 m2
Užitková plocha bez teras včetně garáže 173 m2
Užitková plocha terasy 35 m2

Městys Černá Hora nabízí kompletní občanskou vybavenost, dětská hřiště, školky, školy, lékařské středisko, restaurace i sportovní a zábavní centra včetně velkého množství volnočasových aktivit pro děti i dospělé, nevyjímaje zázemí Černohorského pivovaru, který nabízí relaxační centrum s léčivými procedurami.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
DJI_0016.jpg
DJI_0014.jpg