Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví. Bytová jednotka o výměře 65 m2 se nachází ve druhém patře cihlového bytového domu.

Vstupními dveřmi vejdeme do prostorné haly, ze které vedou dveře do samostatné koupelny a toalety. Po levé straně je vstup do kuchyně, která je orientovaná na západ s výhledem do dvora. Kuchyň o výměře........ m2 poskytuje dostatek místa i pro jídelní stůl se židlemi. V kuchyni je i praktická spižírna.
Po pravé straně haly je vstup do obývacího pokoje o výměře…..m2. Z obývacího pokoje vstoupíme do velké ložnice. Oba tyto pokoje jsou orientovány na východ.
K bytu náleží sklepní kóje a společná místnost, kterou lze využít jako dílnu či kolárnu.

Bezpečné a pohodlné parkování lze zajistit v protilehlém parkovacím domě s kamerovým systémem a ostrahou
Na tomto bytu oceníte především jeho skvělou polohu v klidné části Králova Pole s dobrým a rychlým spojením do centra města tramvají.

V blízkosti domu najdete mateřskou školku, 2 základní školy a gymnázium. K dispozici je také lékárna, pošta, obchodní středisko Albert a několik restaurací. Za kulturními zážitky můžete vyrazit do nedalekého kulturního centra Semilasso.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího na základě zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Zavolejte a objednejte se na prohlídku. Těšíme se na Vás!

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
649729.jpg
649730.jpg
649731.jpg
649732.jpg
649733.jpg
649734.jpg