Srdečně Vás zvu na prohlídku tohoto rodinného domu.

Ve výhradním zastoupení majitelů si Vám dovolujeme ke koupi nabídnout rodinný dům s předzahrádkou a dílnou v obci Stanoviště.

Přízemní rodinný dům je z části podsklepený a zastřešený sedlovou střechou s pálenými taškami. V přízemí Vám dům nabízí 3 pokoje (obývací pokoj, ložnici a dětský pokoj), kuchyň, koupelnu, samostatnou toaletu a spíž (viz. půdorys). V podkroví nalezneme další prostorný pokoj a půdu, která přímo vybízí k dalšímu rozšíření domu. Na předzahrádce je umístěna menší dílna vhodná ke kutilství všeho druhu nebo jako prostor k uzamčení např. vašich kol.

Dům je napojen na všechny inženýrské sítě a je vhodný k modernizaci. Zároveň je ale ve stavu, kdy je ihned obyvatelný a k nastěhování.

O ohřev vody se postará elektrický bojler DRAŽICE o objemu 125l umístěný v koupelně. Vytápění je řešeno pomocí plynových vafek a dále se v obývacím pokoji, kuchyni a v pokoji v podkroví nachází krbová kamna.

Obec Stanoviště se nachází cca 5 minut od sjezdu na dálnici D1 díky čemuž cesta z centra Brna zabere plus mínus 30 minut.

Obec se nachází pouhých 6 minut jízdy autem od Zbraslavi, která nabízí kompletní občanskou vybavenost jako je MŠ, ZŠ, obchod, pošta, hospoda a další.

Pokud jste milovníky krásné přírody, rádi jezdíte na kole nebo sbíráte houby, tak věřím, že právě zde byste mohli mít výchozí bod k vašim toulkám okolní přírodou.

Jestli Vás tato nabídka zaujala, tak mne neváhejte kontaktovat a domluvit si termín prohlídky - budu se těšit na osobní setkání s Vámi.

V případě více vážných zájemců majitel upřednostní toho s nejlepší nabídkou.

PENB nebyl dodán, proto ze zákona uvádíme energetickou třídu "G".

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
849514.jpg
849515.jpg
849516.jpg
849517.jpg
849518.jpg