Hledáte investiční projekt se zajímavým zhodnocením?

Projekt Rezidence Chyňava je správná volba! Připravená projektová dokumentace pro 17 domů tří rozdílných typů - oslovíte větší klientelu, stavební povolení pro stavbu infrastruktury, 25 minut jízdy od pražského Zlíčína, pozemky v centru obce obklopené výstavbou a občanskou vybaveností.

Ve výhradním zastoupení majitele mám pro Vás v nabídce soubor stavebních pozemků o celkové výměře 12 323 m2 a budov určených k demolici. Součástí prodeje je také vypracovaný projekt od společnosti Gebas Atelier.

​Všechny nabízené pozemky se dle územního plánu nacházejí v zastavitelném území všeobecně obytném, pro které platí, že obvyklé a přípustné využití je výrazně převažující obytné činnosti. Tím se rozumí rodinné domy a další stavby pro bydlení venkovského , které mají odpovídající užitkové zahrady a vedlejší chovatelské a zemědělsko-samozásobitelské hospodářství. Obvyklé a přípustné jsou rovněž činnosti a zařízení rekreační v domech s charakterem venkovského bydlení. Dle územního plánu se velká část nabízených pozemků nachází v lokalitě Z2.01, která se řadí do transformačního území, kde se předpokládají rozsáhlé a zásadní změny v utváření území.

Obec Chyňava se nachází v okrese Beroun, nájezd na dálnici D5 je vzdálen 11 kilometrů.

Pro více informací o nemovitosti - www.rezidencechynava.cz

Pro více informací či sjednání prohlídky mne neváhejte kontaktovat

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno