Ve výhradním zastoupení majitele nabízím prodej stavebního pozemku určeného k výstavbě samostatného rodinného domu v Kupařovicích. Pozemek je rovinatý, obdélníkového tvaru o celkové ploše 1000 m2. Uliční šíře pozemku je 20 m a délka 50 m. Veškeré inženýrské sítě jsou připraveny na pozemku (přípojka plynu, elektřiny, vodovodního a splaškového kanalizačního řádu)


Dle aktuálně platného územního plánu je možné na pozemku vybudovat samostatný rodinný dům o jednom nadzemním podlaží a podkrovím, a to při indexu zastavitelnosti 30 % (možnost zastavěné plochy až 300 m2).

Kupařovice jsou obec v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji vzdálené necelých 30 min jízdy autem jižně od Brna a necelých 10 min z Pohořelic. Rozkládají se v Dyjsko-svrateckém úvalu, v přírodním parku Niva Jihlavy. Žije zde 351 obyvatel. Obec spadá do mikroregionu Ivančicko. Oblast je charakteristická pěstováním vinné révy a výrobou vína. Vinařské obce mikroregionu spadají do znojemské vinařské podoblasti. Na území mikroregionu tečou tři řeky a to Oslava, Rokytná a Jihlava.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího podle svých parametrů.

V případě jakéhokoliv dotazu mě neváhejte kontaktovat.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1290520.jpg