Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme družstevní podíl k bytové jednotce, která se nachází v přízemí bytového domu na konci slepé ulice v jedinečném soukromí a v obklopení přírody, zajišťující klidné bydlení.
K bytovému domu patří právo užívání pozemku kolem domu, vhodné jak pro děti a jejich vyžití, tak pro relax a posezení s přáteli.


Samotná bytová jednotka je velice dobře dispozičně řešená, samostatné jsou všechny pokoje, do obývacího pokoj o výměře 20 m2 lze vstoupit jak z chodby 9m2, tak z kuchyně 11,8m2 , ložnice má výměru 13,5m2 dětský pokoj 13,6m2 koupelna 6,4m2 má jak vanu tak sprchový kout, WC je samostatné k jednotce náleží také sklepní koje o výměře 4,65m2. Jednotka bude do 3 let převedena do osobního vlastnictví.

Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem.

Městys Černá Hora disponuje veškerou důležitou občanskou vybavenosti, velice dobrá a kvalitní základní škola se nachází 6min chůze, sportovní areál, který prochází rozsáhlou modernizaci také pár minut od nemovitosti. Nachází se zde několik obchodu s potravinami, restaurace a wellness , pizzerie, a také zdravotní středisko, lékárna pošta a linky autobusů s dobrou dostupnosti do Blanska, Boskovic a Brna.

Pokud hledáte opravdu klidné místo k životu pro svou rodinu nebo investiční příležitost a tato nabídka Vás zaujala, tak kontaktujte makléře pro více informací a domluvit si prohlídku, budeme se těšit na viděnou.
Majitelé družstevního podílu si vyhrazují právo vybrat kupujícího na základě jimi zvolených kritérii.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
1302339.jpg
1302603.jpg
1302605.png
1302606.png
1302607.png